Închide meniul
Foto

Vedeta pe care Cristi Borcea a dat-o pe spate! Valentina Pelinel a rămas mască: „Ştie cum să cucerească”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 14:49

Vedeta pe care Cristi Borcea a dat-o pe spate! Valentina Pelinel a rămas mască: „Ştie cum să cucerească”

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea nu se dezminte. Nu şi-a pierdut aura de mare cuceritor nici după a treia căsătorie. Milionarul s-a despărţit de Mihaela Borcea şi Alina Vidican, iar acum trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel. Cei doi sunt deja împreună de peste trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta pe care Cristi Borcea a dat-o pe spate

Chiar şi aşa, Cristi Borcea continuă să fie unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România. Şi la una din ultimele sale apariţii milionarul a impresionat. Dezvăluirea a fost făcută de către vedeta TV, Denise Rifai. Aceasta s-a decis să spună totul.

Fostul finanţator al clubului Dinamo nu și-a pierdut șarmul nici după a treia căsnicie. S-a aflat ce dezvăluiri a făcut acesta în spatele camerelor de filmare.

„Cristi Borcea nu este un tip ușor de intervievat, dar m-am bucurat foarte mult că a fost în emisiune. A răspuns unor întrebări incomode, și-a expus adevărul lui și ne-a lăsat să-l descoperim. Am interacționat cu Cristi Borcea doar în calitate de jurnalist.

Cred că dincolo de faptul că este un bărbat generos, probabil este un bărbat care știe să cucerească o femeie.”, a spus vedeta, conform ciao.ro.

Reclamă

Valentina Pelinel vrea să-i mai facă un copil lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel nu exclude posibilitatea de a mai face încă un copil cu Cristi Borcea. Totuşi, vedeta a ţinut să precizeze că nu există un plan stabilit.

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie„, a spus Valentina Pelinel.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria , cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și