Închide meniul

"Eu am câştigat alegerile!" Cea mai tare ironie după ce Donald Trump a spus că l-a învins pe Joe Biden

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 19:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

"Eu am câştigat alegerile!" Cea mai tare ironie după ce Donald Trump a spus că l-a învins pe Joe Biden

Bestimage / WALTER via Hepta

Donald Trump

  • Donald Trump susţine că a câştigat alegerile
  • Preşedintele SUA, ţinta unor ironii

Actualul preşedinte al SUA nu îşi recunoaşte înfrângerea şi susţine, în continuare, că a câştigat alegerile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am câștigat alegerile” au fost cuvintele lui Trump care au stârnit reacţii în lumea întreagă. Printre cei care l-au ironizat pe Donald Trump este şi fostul mare jucător englez, Gary Lineker.

Și eu am câștigat Cupa Mondială!”, a fost ironia lui Lineker, aluzie la faptul că nu a reuşit niciodată să devină campion mondial cu naţionala Angliei. 

Reclamă

Gary Lineker a fost golgeterul ediției din Mexic în 1986 cu 8 reușite. Lineker a participat şi la Cupa Mondială din Italia (1990), acolo unde a ajuns cu Anglia până în semifinale. 

Donald Trump, ironizat şi de o echipă de baschet

Printre cei care îl iau peste picior pe fostul şef de la Casa Albă se numără şi echipa de baschet Baxi Manresa, care s-a amuzat teribil pe contul de Twitter.

Reclamă

"Şi noi am câştigat Euroliga, de mai multe ori", e mesajul catalanilor la postarea în care Trump anunţa că "A câştigat alegerile, la o distanţă mare". Aceştia nu au câştigat niciodată trofeul, fiind campionii Spaniei, în anii 90.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Extra • 13 feb., 9:33
FOTO
Rihanna, făcută praf după ce a cântat însărcinată la pauza Super Bowl! ”Cel mai slab din istorie. A jignit jumătate din populație”
Colaj cu Ion Țiriac și Donald Trump
Diverse • 9 feb., 17:37
Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump. Dezvăluiri de senzație ale miliardarului român: „Totul a durat 20 de minute!”
Donald Trump, Barack Obama, Joe Biden
Diverse • 21 ian., 13:42
"Moştenirea" pe care i-a lăsat-o Donald Trump lui Joe Biden! Decizia va crea 112.000 de joburi şi va aduce 18 miliarde de dolari. "S-a implicat personal!"
Suporterii lui Donald Trump au blocat confirmarea lui Joe Biden
Diverse • 6 ian., 19:39
VIDEO | Haos în Statele Unite! Suporterii lui Trump au luat cu asalt clădirea Congresului și au blocat confirmarea lui Joe Biden! Sumele uriașe blocate la pariuri
Donald Trump şi soţia sa, Melania
Diverse • 6 ian., 6:10
Trump a vrut să "fugă" la golf, în Scoţia, în timp ce rivalul Joe Biden va fi instalat oficial la Casa Albă. Cum a fost dat de gol