Închide meniul

Evacuat din casă, Aurel Pădureanu a răbufnit. Atac devastator la adresa lui Gigi Becali: "Îi place să arunce cu bani doar la televizor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 11:56

Evacuat din casă, Aurel Pădureanu a răbufnit. Atac devastator la adresa lui Gigi Becali: "Îi place să arunce cu bani doar la televizor"

Antena Stars

Aurel Pădureanu, în conflict cu Gigi Becali

Pădureanu a părăsit de urgenţă vila din Bragadiru şi a găsit o soluţie de compromis. Stă acum într-un apartament din Rahova, dar nu ştie cât timp îşi va permite să achite chiria. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurel Pădureanu nu îl iartă pe Gigi Becali

Cel care a fost 33 de ani împreună cu Cornelia Catangă a crezut că Gigi Becali îl va scoate din ipas. Din păcate pentru el, milionarul român l-a trimis la un cămin de nefamilişti.

"Suntem restanțieri la chiria de aici, nu avem bani, cine dorește să ne ajute le mulțumim din suflet. Am cerut un acoperiș deasupra capului, pentru mine și pentru fiul meu. Am vorbit cu Gigi Becali.

I-am zis așa: 'Gigi, te rog din suflet, ajută-mă, mă știi de atâta vreme, dă-mi și mie două cămăruțe, la o curte, le mai aranjez eu'. Răspunsul lui m-a distrus: 'N-am de unde, caută un cămin de nefamiliști, ceva, nici eu nu am bani!'. Cum să-mi spună așa ceva? Are atâția bani, are și el două fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu și acum râde de mine?

Dar, deh, lui îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech.

Reclamă

Gigi Becali a explicat de ce nu le-a cumpărat o casă soţului şi fiului Corneliei Catangă

Finanţatorul FCSB a explicat de ce nu i-a oferit lui Aurel Pădureanu o casă în care să locuiască alături de fiul său. Gigi Becali a spus că ar fi fost dispus să ofere un ajutor mai mare dacă ar fi fost vorba despre o familie cu mai mulţi copii.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și