Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | A venit primăvara, dar și fata cu mișcarea! ”În total am slăbit un elefant!” Diana Stejereanu, despre cum să scapi de kilogramele în plus

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 martie 2021, 11:15

EXCLUSIV AS.ro LIVE | A venit primăvara, dar și fata cu mișcarea! ”În total am slăbit un elefant!” Diana Stejereanu, despre cum să scapi de kilogramele în plus

AS.ro

Diana Stejereanu a fost invitată la AS.ro LIVE

Programul ăsta pe care îl desfășor online acționează în toate direcțiile, în funcție de tine. Se face planul de bătaie printr-o convorbire video. Te întreb care e obiectivul tău. Definim profilul, înălțime, kilograme. Setăm antrenamentele, eu setez un plan de antrenamente care să fie fix pentru tine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe partea de alimentație trebuie să-mi spui cinci alimente care-ți plac și cinci care nu-ți plac. Ideea programului este să înveți să mănânci sănătos. Am ajuns la 1.000 de oameni în decursul celor patru ani. Am slăbit în total patru tone, cât un elefant, și sunt foarte mândră de asta”, a declarat Diana Stejereanu în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Diana Stejereanu și MC Lalla, despre cum să slăbești

Diana Stejereanu a venit la AS.ro LIVE alături de prietena sa MC Lalla. Cele două au recunoscut că în trecut ”au fost pufoase”.

Am fost pufoasă, pe bune. În timpul colaborării cu Diana, am ajuns la vârsta de 31 de ani, să arăt mai bine decât arătam în liceu”, a dezvăluit MC Lalla.

Reclamă

Aceasta a fost completată de Diana Stejereanu: ”68 de kg am avut cel mai mult, acum am 65, dar am transformat grăsimea în mușchi. Acum 10 ani nu se vedea niciun mușchi, nicio formă, acum, tot aceleași kilograme și arăt așa”.

Reclamă 4 / 0/3

Diana Stejereanu, cum să faci mișcare în timp ce te speli pe dinți

Alături de MC Lalla, Diana le-a demonstrat doamnelor și domnișoarelor care se plâng de lipsa timpului cum să facă mișcare în timp ce se spală pe dinți.

Îți spun eu ce truc am învățat de la Diana. Este acela ca în momentul în care te speli pe dinți să faci niște squat-uri (n.r. se ridică și fac genoflexiuni)”, a spus MC Lalla.

Poți să faci trei minute dimineața, trei minute seara. Este un timp mort. Pentru fetele care zic că nu au timp, este foarte bine. Și trei minute contează. Ți-am propus doar să miști puțin picioarele”, susține Diana Stejereanu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și