Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alin Petrache, ultimele detalii legate de scandalul de la "Arcul de Triumf": "Noi nu ne dorim altceva"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 7:57

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alin Petrache, ultimele detalii legate de scandalul de la "Arcul de Triumf": "Noi nu ne dorim altceva"

AS.ro

Alin Petrache, invitat la AS.ro LIVE

"Am făcut un stadion cum puţine pot arăta în Europa. L-a luat de la punctul A, l-am dus la punctul X. Am plecat în 2012 cu acest stadion, primele discuţii le-am avut în 2009, când am fost ales primar. Am zis că trebuie să facem ceva, să avem un stadion naţional de rugby Arcul de Triumf, în care să ne organizăm toate competiţiile majore şi să fim şi buni organizatori. Sunt multe lucruri interesante pe care le organizăm. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E gata în proporţie de 110%. Aştept cu nerăbdare o întâlnire cu domnul ministru, pe care şi dânsul o aşteaptă. Noi dăm telefoane, lăsăm mesaje. Ne dorim să vedem ce se va întâmpla cu acest stadion. FR Rugby e proiectat stadionul, toate lucrurile sunt făcute de noi, din banii propriei federaţii. Plus că aveam un stadion, să nu uităm asta. Am avut şi 6800 de oameni. 

Alin Petrache: Vrem redarea stadionului pe 49 de ani. Nu vrem altceva

Va fi singurul stadion care va fi pus la dispoziţie pentru cei de la UEFA pentru antrenament. Aşa scrie şi în caietul de sarcini, că e un stadion de antrenament. În primul rând, trebuie să satisfacă nevoile Federaţiei Române de Rugby, din punct de vedere internaţional, pentru organizarea oricărei competiţii de cel mai înalt rang rugbistic, după care trebuie pus la dispoziţie, dacă se va alege, ca stadion de antrenamente pentru echipele care vor vizita România în 2021.

Astăzi, am făcut predare-primire, CNI către MTS. MTS pregăteşte o hotărâre de guvern prin care doreşte înfiinţarea unui complex naţional, în loc să pregătească o hotărâre de guvern prin care să facă redarea a a stadionului, pe 49 de ani, folosinţă gratuită. Noi nu ne dorim altceva. Vrem să fim cum am fost", a spus Petrache, la AS.ro LIVE.  

Reclamă

FCSB vrea să joace pe Arcul de Triumf

FCSB va trebui să se mute de pe Arena Națională în luna aprilie. Echipa lui Gigi Becali a făcut încă de pe acum o solicitare oficială să-și dispute meciurile în calitate de gazdă pe stadionul “Arcul de Triumf”.

Stadionul “Arcul de Triumf” a intrat în administrația Ministerului Tineretului și Sportului. Șeful de cabinet, Eduard Novak, a confirmat cerea primită de la FCSB.

“Avem solicitare de la domnul Argăseală pentru închiriere, e singura solicitare de până acum. Încă nu am dat răspuns (n.r. domnului Argăseală). Cred că încă patru luni-şase durează doar să obţinem avizele. Nu înseamnă că mâine putem intra pe stadion. Ne organizăm, ne facem echipa şi începem să administrăm", a declarat Novak la preluarea oficială a administrației stadionului de către MTS.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Proteste în faţa stadionului Arcul de Triumf
  • FCSB vrea să joace pe noua arenă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și