Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dezvăluirile lui Răzvan Lucescu! Cum a aflat că nu există Moș Crăciun. Dialog fabulos cu Mircea Lucescu

Silviu Corneanu Publicat: 23 decembrie 2020, 11:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dezvăluirile lui Răzvan Lucescu! Cum a aflat că nu există Moș Crăciun. Dialog fabulos cu Mircea Lucescu

AS.ro

Răzvan Lucescu a fost invitat în emisiunea AS.ro LIVE

Răzvan Lucescu se gândește cu nostalgie la Moș Crăciun și și-a adus aminte cum a aflat că nu există. Tehnicianul de 51 de ani a dezvăluit că a fost extrem de dezamăgit după ce a aflat și nu-i venea să creadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a aflat de la mama sa că nu există Moș Crăciun

Și acum mă gândesc cu nostalgie la Moș Crăciun. Îmi aduc aminte câtă disperare a fost în mine. Eram în clasa a treia, iar în dimineața care a urmat după venirea Moșului am auzit-o pe bunica întrebând: ”Cine este Moș Crăciun?” 

Atât de dezamăgit am fost. M-am dus, cu speranță, și am întrebat: ”Ce ați spus?” Aveam speranța ca mama să-mi spună: ”Nu, nu, nu ai înțeles tu bine!” Mama mi-a spus atunci: ”Nu există Moș Crăciun!” A fost cea mai urâtă perioadă”, a dezvăluit Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Din păcate, din cauza internetului și a vieții cotidiane de azi, copiii nu mai au această bucurie extraordinară a venirii Moșului, neștiind cine este cu adevărat, visând la acest Moș. Astăzi nu mai este posibil”, a completat și Mircea Lucescu.

Reclamă

Dialog fabulos între Mircea și Răzvan Lucescu

Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu și-au adus aminte cu plăcere de perioada în care actualul antrenor al celor de la Al Hilal era mic. Cei doi s-au amuzat copios în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

– Era perfect când era Răzvan mic. Mă transformam în Moș Crăciun. Organizam pentru Răzvan și ceilalți copii o seară plăcută, cu cadouri. Era o atmosferă deosebită. Îmi aduc minte cu plăcere de asta.

– Profitați de mine să vă simțiți bine, să faceți petrecere.

Reclamă 4 / 0/3

– Petrecerea o făceam după ce plecați voi la culcare. Te-am păcălit vreo 7 ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și