Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! ”Oamenii au dat năvală să ceară bere gratis!” Cei de la Bere Gratis au dat 4.000 de beri gratis

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 aprilie 2021, 12:20

EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! ”Oamenii au dat năvală să ceară bere gratis!” Cei de la Bere Gratis au dat 4.000 de beri gratis

AS.ro

Miță, de la Bere Gratis, a fost invitat la AS.ro LIVE

Miță a povestit cum la unul dintre concertele pe care le-au avut, la un bal al bobocilor, el și colegii săi de la Bere Gratis au cântat în deschiderea celor de la Pasărea Colibri, iar, din cauza afișului, lumea credea că o să se dea bere gratis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eram la balul bobocilor de la litere și am cântat înainte de Pasărea Colibri. Ne-au pus pe afiș, Pasărea Colibri, și sub scria  Bere Gratis. Au venit toți oamenii să ceară bere gratis. 

Ne-au înjurat toți barmanii. Erau exasperați. Până la urmă ne-au zis: bă, cine a venit cu ideea să vă puneți numele ăsta :)). Apoi ne-au chemat cei de la Colibri să stăm cu ei la masă”, și-a amintit Mihai Georgescu la AS.ro LIVE.

Bere Gratis a dat ”bere gratis” la un concert

Miță și-a adus aminte că la unul dintre concertele pe care le-a susținut la Sala Palatului, el și colegii săi de la Bere Gratis, au dat 4.000 de beri gratis la un concert.

Reclamă

Am dat bere gratis la concert. La două concerte am dat 4.000 de beri. Fiecare omuleț care a venit la Sala Palatului a primit câte o bere. Au venit ăia și au descărcat berea acolo, nu mai era loc. La ieșire le-am dat câte o bere”, a mai povestit Miță de la Bere Gratis, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și