Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Prezentatoarele AntenaSport, despre prima apariție la pupitrul știrilor! Dezvăluiri inedite făcute de Alexandra Tudor, Camelia Bălțoi și Roxana Ghiorghian

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 martie 2021, 16:15

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Prezentatoarele AntenaSport, despre prima apariție la pupitrul știrilor! Dezvăluiri inedite făcute de Alexandra Tudor, Camelia Bălțoi și Roxana Ghiorghian

AS.ro

Prezentatoarele AntenaSport au fost invitate la AS.ro LIVE

Alexandra Tudor a debutat la o televiziune de sport din România, care nu mai există în acest moment. Prezentatoarea AntenaSport a debutat cu o emisiune specială înainte de primul jurnal și a dezvăluit că îi venea să plece acasă după acea ediție

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai știu anul. Prima dată am făcut o ediție specială. înainte să intru la știri. Erau niște trageri pentru Europa League. A ieșit o bulibășală, mi-am încurcat foile, prompterul a picat. Nu mai știam cum să plec.

Chiar înainte de primul jurnal. Eram destul de pregătită, dar s-au încurcat și cei din regie. Voiam să plec, îmi tremuram toată”, a povestit Alexandra Tudor.

Camelia Bălțoi a debutat la televiziunea din Severin

Camelia Bălțoi s-a dus să dea probe, la televiziunea locală din Severin, în șlapi și a intrat pentru prima dată la radio. 

Primul contact cu televiziunea a fost în 2008, mai întâi am lucrat la radio, în Severin. M-a sunat cineva și m-am dus în șlapi. Am bătut și eu la ușă. Portarul de acolo m-a ținut pe la ușă și nu-i venea să creadă că eu mă duc să dau probe. 

Reclamă

M-au băgat la radio și am spus un banc. Nu mai știu ce am spus. Asta a fost prima mea intervenție live”, și-a amintit și Camelia Bălțoi la AS.ro LIVE.

Roxana Ghiorghian a debutat la AntenaSport

Roxana Ghiorghian și-a început cariera la pupitrul știrilor chiar la AntenaSport, la începutul lunii august 2020.

Primul meu jurnal a fost pe 3 august 2020, aici, la AntenaSport. Țin minte data, normal. Îmi trăiesc visul în fiecare dimineață. Am aflat într-o miercuri, joi și vineri au fost două zile cu emoții, am fost foarte debusolată. 

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă și duminică m-am adunat, iar luni am fost foarte bine. Am dormit foarte bine, chiar îi spuneam regizorului să intrăm mai repede”, a spus și Roxana Ghiorghian.

VIDEO cu dezvăluirile făcute de Alexandra Tudor, Camelia Bălțoi și Roxana Ghiorghian

Cele trei prezentatoare de la AntenaSport au fost invitate la AS.ro LIVE și au dezvăluit cum a fost prima lor prezență la pupitrul știrilor.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Alexandra Tudor, Camelia Bălțoi și Roxana Ghiorghian au fost invitate la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și