Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE Răzvan Raţ, dezvăluiri de senzaţie! De unde a plecat pasiunea pentru Ferrari: "Am avut grijă să nu ajung să dorm în maşină!"

Silviu Corneanu Publicat: 12 ianuarie 2021, 13:07 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

EXCLUSIV AS.ro LIVE Răzvan Raţ, dezvăluiri de senzaţie! De unde a plecat pasiunea pentru Ferrari: "Am avut grijă să nu ajung să dorm în maşină!"

AS.ro

Răzvan Raţ a fost invitat la AS.ro LIVE

  • Când şi-a cumpărat Raţ primul Ferrari
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro-live

Raţ susţine că pasiunea pentru Ferrari vine de pe vremea când era junior la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin şi era fanul lui Michael Schumacher. Fostul internaţional visa să-şi cumpere un Ferrari roşu încă de atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Raţ a dezvăluit faptul că a avut grijă să fie bine din punct de vedere financiar, nu să ajungă să doarmă în maşină, până şi-a cumpărat primul Ferrari. 

Deşi şi-ar fi permis din 2003, Raţ şi-a cumpărat primul ferrari în 2008.

Reclamă

Cum a ajuns Răzvan Raţ să fie pasionat de Ferrari

"Dacă mă întrebaţi de pasiunea pentru Ferrari, vine din Formula 1. Atunci când eram la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, aveam doar 50.000 de lei pe săptămână, asta venea câţiva dolari pe vremea aia, ne uitam la Formula 1, pentru că era Michael Schumacher în vogă. Tot ce însemna Formula 1, era legat de Ferrari şi de Schumacher, aşa a plecat pasiunea pentru Ferrari.

Mi-am propus, am avut un vis, ca atunci când voi ajunge un fotbalist de top, şi îmi pot permite, să-îmi cumpăr o maşină Ferrari şi roşie. S-a întâmplat acest lucru, nu înainte de a mă pune la adăpost, adică să nu ajung să dorm în masină :)). Să mă pun la adăpost din punct de vedere financiar.

Reclamă

Primul meu Ferrari l-am cumpărat în 2008. Sincer să vă spun mi-l puteam permite din 2003, dar nu a fost cazul. M-am pus din punct de vedere financiar la adăpost. Sincer, am avut şi buni sfătuitori. Acest lucru este un moft, un moft scump până la urmă, dar mi-l pot permite şi nu sufăr din punct de vedere financiar. Acest lucru îmi dă senzaţia plăcută că nu am muncit degeaba", a dezvăluit Răzvan Raţ la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declaraţiile lui Răzvan Raţ

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: "Cred că a fost dificil pentru el"
AntenaPLAY • 28 mart., 21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 20:54
Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!”
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei
Formula 1 • 24 mart., 22:48
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei: „Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament”
Carlos Sainz, reacție savuroasă după ce victoria din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 8:21
Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei: „Le recomand tuturor să-și scoată apendicele!”