Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Delia, pregătită pentru primele concerte din pandemie: "Avem şi dezinfectant, luăm şi temperatura". De ce nu vrea să cânte imnul României

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 17:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

Reclamă

La fotbal, cel puţin în prima etapă, nu vor fi spectatori. Delia are voie să ţină concerte cu 500 de oameni. Aşa e regula de pandemie. Delia e primul artist din România care deschide balul concertelor. Cântă în fiecare zi din acest weekend, la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu ne-am propus să fim primii, ne-am propus să facem! Va fi altfel, pentru că vor fi grupaţi corespunzător la 2 metri distanţă, grupuri de câte 4. Avem şi dezinfectant, luăm temperatura", a spus Delia Matache, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Secretul Deliei: "Eu alerg foarte mult"

Ca să fie în formă la concert, Delia a alergat şi a făcut abdomene pe timpul pandemiei!

"Eu alerg foarte mult. Alerg constant la 2-3 zile, dar alerg de ani de zile. Fac doar abdomene, flotările… no way! Lasă-l pe Ronaldo, eu nu vă sfătuiesc să faceţi doar abdomene. Adevarata reţetă de slăbit este în bucătărie. Aia e, ce mănânci. Şi sunt convinsă de treaba asta. Poţi să faci abdomene o mie şi n-o să ai abdomenul lui Ronaldo", a mai spus Delia Pentru AntenaSport. 

Ronaldo şi Messi sunt jucătorii pe care Delia îi urmăreşte din când în când. 

Reclamă
Reclamă 4
"Ştiu că sunt mari… un fel de Madonna şi Beyonce, nu?!"

Delia nu vrea să cânte imnul la Euro

Delia nu vrea să cânte imnul României, nici măcar la Europeanul de la anul. Se teme de gura cârcotaşilor. 

"Mie îmi este frică să cânt imnul oriunde pentru că sunt atâtea fail-uri din astea cu toţi cântăreţii mari care au cântat imnul. Ba că l-au cântat nu ştiu cum, ba că de ce l-au cântat în stilul lor. 

Am văzut atâtea chestii şi cometarii şi atâta hate, încât nu mă bag în asta. Never! Sunt patriot, dar să cânte imnul altcineva, eu nu-l cânt", a mai spus Delia pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și