Închide meniul

EXCLUSIV | Depistată pozitiv cu COVID-19, Anamaria Prodan trage un semnal de alarmă: ”Virusul ăsta nu e o joacă”. Mesajul pentru Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2020, 9:41 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

EXCLUSIV | Depistată pozitiv cu COVID-19, Anamaria Prodan trage un semnal de alarmă: ”Virusul ăsta nu e o joacă”. Mesajul pentru Gigi Becali

AS.ro

Anamaria Prodan are coronavirus

Anamaria a povestit pentru AS.ronu a fost deloc ușor să treacă prin acest virus și a ținut să-i mulțumească lui Gigi Becali pentru ajutor, dar și doctorilor și asistentelor care au avut grijă de ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul trage un semnal de alarmă și avertizează oamenii că nu este de glumă cu COVID-19. Anamaria Prodan susține că toată lumea ar trebui să ia preventiv vitamine.

Anamaria Prodan a trecut prin clipe cumplite

Am trecut prin niște clipe groaznice. Vreau să-i mulțumesc lui Gigi Becali pentru ajutorul pe care mi l-a dat. Țin să le mulțumesc și doctorilor și asistentelor care au fost lângă mine. M-au ajutat foarte mult. 

Am trecut prin momente dificile. Acum sunt mai bine. Încep să-mi revin. Virusul ăsta nu este o joacă, cum am crezut cu toții la început. Trebuie să fim foarte atenți, să nu-l răspândim. 

Trebuie să ne îngrijim, trebuie să luăm preventiv vitamine. Trebuie să avem mare grijă pentru că nu este atât de ușor pe cât s-a discutat la început”, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și