Închide meniul

EXCLUSIV | Drift-ul, o pasiune costisitoare: ”Avem două mașini!” Gabi Imre și Gabi Imre junior, povești de senzație la AS.ro LIVE

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 7:05

EXCLUSIV | Drift-ul, o pasiune costisitoare: ”Avem două mașini!” Gabi Imre și Gabi Imre junior, povești de senzație la AS.ro LIVE

AS.ro

Gabi Imre și fiul său, în platou la AS.ro LIVE

Și-a luat licența la 12 ani. Până în octombrie, anul trecut, a fost cel mai tânăr pilot din Europa. Din octombrie, a devenit Alice Ene, care este mai tânără cu șase luni”, a spus Gabi Imre la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imre jr. a vorbit despre prima experiență pe care a avut-o alături de tatăl său, iar emoțiile l-au copleșit încât nu  putut să plece de pe loc.

A fost plin de emoții. M-a ajutat foarte mult karting-ul, mi-a ușurat mult drumul. Acolo m-am obișnuit cu toată adrenalina. Se dau câteva ture, cu mașina, să simtă elevul ce se întâmplă cu ea, să vadă ce poate. A încercat tata să stea în dreapta și a văzut cu nu puteam nici să plec de pe loc, așa emoții aveam cu el”, a declarat Gabi Imre Jr. la AS.ro LIVE.

Reclamă

Gabi Imre, mașină specială pentru drift

Gabi Imre are o mașină specială pentru drift, ”unică în Europa”, după cum spune chiar fiul său.

Avem două mașini. La început m-am dat pe mașina lui. Acum avem două. A lui are un proiect special, unic în lume, are spatele tăiat”, a povestit Gabi Imre junior, completat de tatăl său: ”Mi-am dat seama că avem nevoie de două mașini, pentru că nu vreau să renunț nici eu la concursuri. Anul trecut, era aproape să câștige o cursă cu un bulgar, dar pentru că s-a dat cu foarte multă pasiune, a dat-o de gard la 80-90 la ora”.

Reclamă 4 / 0/3

Drift-ul, o pasiune costisitoare

Gabi Imre susține că fiul său ar avea nevoie de 140 de anvelope pe an, iar pasiunea pentru drift este una destul de costisitoare.

Nu avem unde să ne antrenăm, dar nu știu cât ne-am permite să ne antrenăm, pentru că totul costă foarte mult. El ar avea nevoie de 120 – 140 de anvelope pe an”, a mai spus Gabi Imre.

 

Eu, la o etapă, cu mașina mea, care este cea mai slabă din campionat, la clasa mea, consum 4-6 anvelope pe o etapă, alții consumă 10-12”, susține Gabi Imre Junior. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și