Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a investit o avere în clinică. "La noi, în România, este singurul centru". Ce salarii au medicii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 6:42

EXCLUSIV | Gigi Becali a investit o avere în clinică. "La noi, în România, este singurul centru". Ce salarii au medicii

gsp.ro

Gigi Becali are o clinică de ultimă generaţie

"Electrochimioterapia este o procedură care se face în toată Europa. La noi, în România, este singurul centru. De asemenea, CTC, analiza celulelor tumorale circulante. Se face la noi în laborator, iar preţurile, în comparaţie cu alte centre din Europa sunt acceptabile. Este o investiţie foarte mare", a spus Cristina, cea care este medic stomatolog la clinica lui Becali, la AS.ro 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Electrochimioterapia este o metoda de tratament anticancerigen experimental, ce foloseste o sonda speciala pentru a trimite impulsuri electrice in celulele canceroase. Celulele canceroase sunt astfel tintite, permitand utilizarea unor doze mai mici de medicamente de chimioterapie, care ajung mai usor in celule. 

Gigi Becali are o clinică de lux

Becali a investit 15 milioane de euro în clinica în care bolnavii de cancer au parte de un tratament gratuit. Omul de afaceri le plăteşte tratamentul celor care nu îşi permit acest "lux". "Sunt oameni amărâți, care n-au bani și sunt bolnavi. Acestora le suport eu totul. Nu e gratis, în sensul că se taie o factură, iar la final de lună le achit eu", spunea Becali, cu doi ani în urmă.  

"La noi în clinică este dezvoltată partea de medicină integrativă, mai ales pe partea oncologică, cu proceduri moderne, precum medicina hiperbară, care a luat mare amploare. Asta înseamnă oxigenarea suplimentară a organismului cu oxigen pur 100%, în interiorul unei camere presurizate, la o presiune atmosferică de trei ori mai mare. Acest oxigen suplimentar intră în celulele sanguine. Ajută puterea naturală a organismului de vindecare. Este o clinică dotată cu aparatură de ultimă generaţie", a mai spus Cristina.  

"Nu vreau să mă mai laud cu ce am făcut. Dar am medici cărora le dau 4.000-5.000 de euro pe lună, vreau să readuc în țară doctori care au decis să plece să profeseze în străinătate. În primul rând, fiindcă sunt buni, în al doilea rând, fiindcă la ce aparatură am luat, doar medicii de top știu să lucreze cu ea", a mai spus Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și