Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali, atac fără precedent la adresa lui Raed Arafat! "Noi suntem sclavii lui Arafat. Voi, animalelor, trebuie să fiţi ultimii"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2021, 9:41

EXCLUSIV | Gigi Becali, atac fără precedent la adresa lui Raed Arafat! "Noi suntem sclavii lui Arafat. Voi, animalelor, trebuie să fiţi ultimii"

Hepta

Raed Arafat, tras la răspundere de Gigi Becali

"Noi suntem sclavii lui Arafat. Face Arafat ce vrea cu noi. Când trebuie să fim de probă, suntem primii. Noi, când trebuie să fie bine, suntem ultimii. Noi la rău suntem primii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voi, animalelor, trebuie să fiţi ultimii. Noi suntem deștepți la Guvern. În România, orice om pe care-l pui în funcție devine stăpân. Să vedem ce o să zică stăpânii noștri", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.  

Euro 2020, meciuri cu spectatori pe Arena Naţională

Arena Naţională va găzdui patru meciuri din cadrul Euro 2020, iar la fiecare partidă vor putea participa maximum 13.000 de suporteri (25% din capacitatea stadionului). Deocamdată, meciurile din cadrul Euro 2020 vor rămâne singurele din România care se vor desfăşura cu fani în tribune. Dar este o mică victorie a noastră în faţa pandemiei, susţine Novak.

"Ne dorim sport, mişcare, este un mic câştig în faţa pandemiei. Este cel mai mare eveniment organizat în România şi ne bucurăm că ne alăturăm Budapestei, Moscovei şi Danemarcei să avem spectatori. Conform schemei UEFA, fiecare spectator trebuie să prezinte un certificat că s-a vindecat de Covid sau că s-a vaccinat.

Fiecare bilet va conţine data, ora prezenţei pe stadion, pentru a se evita aglomeraţia. Şi mai este şi varianta de a fi testat la faţa locului. Vor fi filtre, vor fi prezenţi oameni de la UEFA, alături de noi, vor fi vreo 300 de oameni", a declarat Novak la Digi24.

Reclamă

Euro 2020 | Arena Naţională va găzdui 4 partide din cadrul competiţiei

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și