Închide meniul

EXCLUSIV | Lovitură grea pentru Gigi Becali! Medicamente de 100.000 de euro, întoarse la vamă: "Mi-au zis că le distrug!"

Silviu Corneanu Publicat: 7 aprilie 2021, 5:30

EXCLUSIV | Lovitură grea pentru Gigi Becali! Medicamente de 100.000 de euro, întoarse la vamă: "Mi-au zis că le distrug!"

Hepta

Gigi Becali critică autorităţile române

  • Decizia luată de Gigi Becali
  • Finanțatorul FCSB, atac la Raed Arafat

Becali a cumpărat, din Rusia, medicamente de 100.000 de euro, dar nu a reușit să le introducă în țară și a fost nevoit să le trimită înapoi în Rusia. Finanțatorul FCSB voia să le dea cadou spitalelor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu am adus Arbidol de 100.000, care e trecut în protocol. Toți doctorii îmi cer Arbidol, la spitale. Am vrut să le dau cadou. Nu m-au lăsat. Le trimit înapoi în Rusia. 

Mi-au zis că le distrug dacă mai stau mult în vamă. Am fost nevoit să le trimit înapoi. Eu sunt bucuros când ajut oameni. Aia e bucuria mea. Ce bucurie să am", a dezvăluit Gigi Becali pentru AS.ro. 

Reclamă

Gigi Becali, atac dur la adresa lui Raed Arafat

Gigi Becali a lansat încă un atac dur la adreasa lui Raed Arafat. Finanţatorul celor de la FCSB şi-a ieşit din minţi după ce a aflat că, deocamdată, doar meciurile de la Euro 2020 se vor disputa cu spectatori. Becali i-a adresat cuvinte grele şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU). 

"Noi suntem sclavii lui Arafat. Face Arafat ce vrea cu noi. Când trebuie să fim de probă, suntem primii. Noi, când trebuie să fie bine, suntem ultimii. 

Reclamă

Noi suntem miniștrii deștepți la Guvern. În România, orice om pe care-l pui în funcție devine stăpân. Să vedem ce o să zică stăpânii noștrii", a tunat Becali. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!