Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Povestea impresionantă a Alinei Şerban. Sărăcia a împins-o să facă lucruri mari şi a ajuns o stea în actorie

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2020, 17:50

Reclamă

Gipsy Queen spune povestea emigrantei Ali Gheorghiu, o femeie care luptă pentru a le oferi copiilor ei o viaţă mai bună. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Serban s-a pregătit pentru rol cu cea mai cunoscută campioana de box a României, Steluţa Duţă. Adversara care o înfruntă în film e suedeza Lindberg, actuala campioană mondială. În film apare şi un neamţ care s-a bătut cu legendarul Muhammad Ali în anii 70. 

"Cine s-ar fi gândit ca eu o să cunosc pe cineva care a boxat cu Ali? Mi se pare fabulos. Nu am făcut box niciodată", a spus Alina Serban. 

După o copilărie marcată de sărăcie, Alina s-a refugiat în sport. La liceu a luat lecţii de karate, gratis, apoi şi-a dat masteratul la Londra. Acolo şi-a descoperit noua pasiune: capoeira, dansul de luptă al brazilienilor. 

"Capoeira este cum numesc eu biserica mea, acolo chiar pot să-mi aud gândurile", a mai spus Alina Şerban. 

Reclamă

Sportul a ajutat-o pe Alina Şerban să treacă peste toate greutăţile

"Mi-a oferit comunitate, mi-a oferit lecţii, m-a ajutat pe mine să mă depăşesc. O să pariez tot timpul pe sport", a mai spus Alina. 

 Alina e convinsă că nu doar fanii boxului vor aprecia noul ei film. 

"Aduce un sentiment de universalitate şi anume acela că nu trebuie să renunţăm. Oricât de greu ne-ar fi, viaţa asta e un cadou", mai spune Alina. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și