Închide meniul

FABULOS! Care era porecla din tinerețe a lui Gigi Becali. Momentul în care a pus un celofan pe banii din curte ca să nu se ude

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2020, 13:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

FABULOS! Care era porecla din tinerețe a lui Gigi Becali. Momentul în care a pus un celofan pe banii din curte ca să nu se ude

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Gicu Coadă, un cântăreț renumit de muzică machedonească și prieten cu Gigi Becali și Gică Hagi, a dezvăluit, în trecut, care era cunoscut Gigi Becali în tinerețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În ti­nereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera. Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cum­pă­rau brânză, iaurt şi miei. Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Pala­tul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, spunea, în trecut, Gicu Coadă, conform Libertatea.

Gigi Becali a dezvăluit cum a făcut primii bani

Becali a povestit cum a ajuns să aibă parte de primii bani. Tatăl său avea o turmă de oi, iar banii veneau din acest domeniu.

”Banii i-a câştigat tata din vân­za­rea produ­selor lactate, a mieilor şi oilor”, dezvăluia și Gigi Becali, care a precizat și cum i-au ”înflorit” afacerile după Revoluție.

Când toa­tă lu­mea se du­cea la turci să ia do­­uă-trei perechi de blugi, eu a­du­­ceam cu ti­ru­rile. Îi bă­gam di­rect în en-gros-uri, iar ba­nii îi pri­meam pe loc. Nu mă interesa pe mine dacă se vindeau sau cât timp le trebuia pentru a scă­pa de mar­fă. A­du­ceam şi 10 ti­ruri de blugi pe săp­­tă­mâ­nă. Banii îi rulam în fie­ca­re zi”, a dezvăluit Gigi Becali.

Reclamă

Un alt episod antologic din biografia patronului FCSB a fost momentul când a venit acasă cu o basculantă de bani. „Pen­tru că nu aveam un­de să bag toţi ba­nii, i-am des­cărcat în curte. A­poi m-am dus în casă, am luat o fo­lie de celofan şi i-am acoperit, pen­tru că îmi era teamă să nu plo­uă peste noap­te şi să-i ude. Cred că în total, transformaţi în valută, e­rau acolo 1.000.000 de dolari”, a mai dezvăluit Becali.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și