Închide meniul
Foto

Falit şi la azil, Irinel Columbeanu e asaltat de femei: „Sunt nişte domnişoare!” Gestul incredibil care l-a făcut să plângă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 octombrie 2023, 10:15

Reclamă
Falit şi la azil, Irinel Columbeanu e asaltat de femei: „Sunt nişte domnişoare!” Gestul incredibil care l-a făcut să plângă

Irinel Columbeanu şi-a prevestit dezastrul

Irinel Columbeanu / Hepta

Falit şi la azil, Irinel Columbeanu e asaltat de femei. Dezvăluirea a făcut-o chiar fostul milionar de la Izvorani. Irinel Columbeanu şi-a pierdut întreaga avere şi a ajuns într-un azil de bătrăni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a dus o viaţă de poveste pe vremea când avea bani. Cele mai frumoase femei erau lângă el. Chiar dacă a ajuns falit, Irinel Columbeanu este în continuare un bărbat curtat.

Falit şi la azil, Irinel Columbeanu e asaltat de femei

Irinel Columbeanu a spus că şi în acest moment este curtat de femei. „Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America. Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: «Cu mare plăcere, oricine mă poate vizita». Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a spus Irinel Columbeanu la o televiziune, citat de libertatea.ro.

Un gest l-a emoţionat până la lacrimi pe fostul milionar. Romaniţa Iovan, fosta sa iubită, i-a scris pentru a-i acorda ajutorul. Cei doi au rămas în relaţii foarte bune, lucru confirmat chiar de creatoarea de modă. De altfel, aceasta a spus că l-a mai ajutat pe Irinel Columbeanu şi în trecut, în momentul în care i-a cerut ajutorul.

După ce a ajuns la azil, s-a făcut un apel public pentru ca fostul milionar de la Izvorani să fie ajutat cu bani. Printre oamenii de afaceri cărora li s-a cerut ajutorul a fost şi Gigi Becali. Patronul de la FCSB a avut, totuşi, o reacţie total neaşteptată.

Reclamă
Reclamă 4

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Reclamă

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și