Închide meniul
Foto

Fără BAC luat, fiul de 24 de ani al lui Cristi Borcea dă o adevărată lovitură financiară! Afacere de zeci de milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2022, 16:52

Fără BAC luat, fiul de 24 de ani al lui Cristi Borcea dă o adevărată lovitură financiară! Afacere de zeci de milioane de euro

AntenaStars

Patrick Borcea calcă pe urmele lui Cristi Borcea

Fără BAC luat, fiul de 24 de ani al lui Cristi Borcea dă o adevărată lovitură financiară. Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului patron de la Dinamo, este pregătit să dea marea lovitură în lumea afacerilor. Patrick este implicat într-un proiect grandios, în domeniul imobiliar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick, fiul lui Cristi și al Mihaelei Borcea, deține 50% din firma care va construi aproximativ 400 de apartamente în sudul Constanței, în 2023.

Fără BAC luat, fiul de 24 de ani al lui Cristi Borcea dă o adevărată lovitură financiară!

Inițial, Patrick Borcea a fost implicat în agricultură și a reușit să obțină un profit de 250.000 de euro, prin intermediul firmei sale, Agricola East Way Distribution SRL, în urmă cu doi ani.

Potrivit bzi.ro, fiul lui Cristi Borcea a trecut acum la următorul nivel: piața imobiliară. Patrick deține jumătate din acțiunile unei firmei care activează în domeniul construcțiilor. Anul viitor, compania respectivă va demara un proiect de zeci de milioane de euro, urmând să fie construite 384 de apartamente într-un ansamblu rezidențial din Constanța.

Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a investit 20 de milioane de euro în noul proiect de pe litoral.

Reclamă

Patrick Borcea se bucură de succes în afaceri, deși nu a promovat examenul de Bacalaureat. Tânărul de 24 de ani nu s-a prezentat la ultima sesiune, după ce și-a rupt mâna la fotbal. Totuși, faptul că n-a trecut cu brio „examenul maturității” nu l-a împiedicat să îi calce pe urme tatălui său.

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soții

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, Borcea are 9 copii cu 4 femei. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al lui Dinamo scoate din conturi o sumă uriaşă în fiecare lună.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Cum arată femeia care l-a dat peste cap pe fiul lui Cristi Borcea

S-a aflat cum arată femeia care l-a dat peste cap pe fiul lui Cristi Borcea. Fostul patron al lui Dinamo, tată al 9 copii cu 4 femei, este pe punctul de a avea o noră. Patrick Borcea este într-o relaţie de lungă durată cu o brunetă şi pare a fi pregătit să facă următorul pas.

În luna martie, mama lui Patrick, Mihaela Borcea, a postat prima imagine cu cei doi îndrăgostiţi. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a avut şi un mesaj special pentru tânărul de 24 de ani. „La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sf. Patrick!! La mulți ani frumoși și sănătoși îți doresc Patrick iubitul meu fiu!! Love you!!„, a transmis pe contul ei de Instagram.

Mihaela Borcea a surprins cu poza pe care a postat-o pe reţelele sociale. În ea apare Patrick Borcea şi iubita lui. Cei doi ar fi într-o relaţie de mai mulţi ani, dar s-au ferit să îşi facă relaţia publică. Tânăra care este de o frumuseţe răpitoare.

Paparazzii de la impact.ro au surprins-o recent pe femeia din viaţa lui Patrick Borcea într-o benzinărie. Fiul lui Borcea are încredere totală în iubita lui şi a lăsat-o să conducă bolidul său de zeci de mii de euro. Tânăra, care era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou negru, a atras toate privirile. Apariţia ei a fost răvăşitoare.

Patrick Borcea

Reclamă
Recomandări
  • Fără BAC luat, fiul de 24 de ani al lui Cristi Borcea dă o adevărată lovitură financiară
  • Afacere de zeci de milioane de euro pusă la cale de Patrick Borcea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și