Închide meniul

Femeia acuzată de infidelitate şi că nu este o mamă bună a rupt tăcerea despre fostul soţ: „Asta a fost prima piedică!”

Reclamă

Publicat: 16 iunie 2022, 13:02

Femeia acuzată de infidelitate şi că nu este o mamă bună a rupt tăcerea despre fostul soţ: „Asta a fost prima piedică!

Bianca, fosta soţie a lui Steliano Filip

Instagram Bianca Marina

Bianca Marina, fosta soţie a lui Steliano Filip, a rupt tăcerea despre cauzele care au dus la divorţ. Acuzată de infidelitate şi că nu are grijă de fiica ei, Bianca Marina susţine că una dintre probleme a fost de natură religioasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a convertit la penticostalism, Steliano Filip a vrut să îşi convingă şi soţia să facă acelaşi pas. Bianca Marina nu a reuşit să facă acest lucru, deşi a încercat.

Bianca Marina a rupt tăcerea despre divorţul de Steliano Filip

Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă. A încercat să mă convertească și am încercat și eu să merg în direcția asta, dar …. Nu spun că este un lucru rău, încurajez oamenii care pot face asta să o facă, doar că eu nu m-am regăsit. (…)

Îl simțeam că și-ar fi dorit să mă duc pe drumul lui. Eu mă bucur pentru el că a făcut lucrul ăsta, chiar s-a schimbat în bine, dar când lucrurile se răcesc, oricât de schimbat este un om, nu e aceeași …. Consider că la 27 de ani trebuie să stai cu un om și să vă iubiți cu adevărat, nu să stați platonic că sunteți voi de 10 ani”, a spus Bianca Marina pentru Antena Stars.

Cum se comportă Bianca Marina cu fiica sa

Steliano Filip a decis să divorţeze de soţia sa, Bianca, pe care a acuzat-o şi de comportament neadecvat faţă de fetiţa lor. Cei doi sunt căsătoriţi din 2017 şi au împreună o fetiţă de de 3 ani şi 8 luni.

Reclamă

Una dintre acuzele aduse de Steliano Filip Biancă a fost şi aceea că nu este o mamă bună. Imaginile surprinse cu femeia par să contrazică acuzaţiile fundaşului de 26 de ani de la Dinamo.

După o sesiune de cumpăraturi, chiar în faţa blocului unde locuia, Bianca Filip a fost surprinsă în timp ce vorbea pe care cu fiica sa, care era nerăbdătoare să o vadă. Deşi mai avea foarte puţin până la aprtament, femeia a vrut să îi facă pe plac fiicei sale şi să se vadă pe cameră, conform spynews.ro. ”Ce-i, mami, de ce ești supărată”, se aude că o întreabă aceasta pe fiica sa, semn că este extrem de preocupată de tot ce ține de fetița ei, căreia îi vrea doar binele.

Mai mult, Bianca vorbea pe un ton cald cu fiica sa, ceea ce demonstrează că acuzaţiile lui Steliano Filip sunt cel puţin nefondate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Bianca Marina a rupt tăcerea despre divorţul de Steliano Filip
  • Ce i-a cerut fotbalistul fostei soţii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și