Închide meniul
Foto

Femeia acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casa a rupt tăcerea despre divorţ: „A făcut tot ce a vrut el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2022, 15:00

Femeia acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casa a rupt tăcerea despre divorţ: „A făcut tot ce a vrut el”

Sânziana Buruiană a rupt tăcerea despre divorţ. Ce se întâmplă în căsnicia cu Nicolae Zuluf

Sânziana Buruiană este căsătorită cu Nicolae Zuluf / Facebook

Femeia celebră din România care a fost acuzată de soţ că e leneşă şi că intră cu noroi în casă a vorbit în premieră despre divorţ. Sânziana Buruiană a rupt tăcerea, după ce au apărut zvonuri că ar urma să se despartă de Nicolae Zuluf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana s-a căsătorit cu fostul fotbalist în 2015 şi au împreună două fete. Au decis să revină în ţară, după un an petrecut în Ungaria, acolo unde vedeta în vârstă de 38 de ani a filmat emisiuni interactive, în limba română.

Sânziana Buruiană a rupt tăcerea despre divorţ

Sânziana Buruiană anunţă că nu s-a pus problema unui divorţ. A ţinut să asigure că nu ar fi acceptat niciodată să îşi încheie căsnicia.

Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tati. Nu sunt de acord cu ce văd acum.

Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă păteam asta. Și nici un copil nu trebuie să treacă prin așa ceva. Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații„, a declarat Sânziana Buruiană pentru ciao.ro.

Reclamă

Nicolae Zuluf nu s-a ferit, în trecut, să recunoască faptul că are probleme în căsnicie. Era supărat că Sânziana nu este organizată şi că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine.

Nu-mi place că nu e ordonată. Intră încălțată pe mochetă, nu are grijă de mașină, uită cheile. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire. Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă„, a zis Zuluf anul trecut.

Nicolae Zuluf a jucat la echipe precum Victoria Brăneşti sau Dinamo şi a decis să renunţe la cariera de sportiv la vârsta de 26 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Acuzele pe care şi le-au adus Nicolae Zuluf

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo. Totuşi, în trecut, nu s-a ferit să anunţe public ce motive de supărare are în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată, că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine şi chiar că intră încălţată în casă.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, spunea Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a reacţionat şi Sânziana Buruiană.

Recomandări
  • Sânziana Buruiană, anunţ despre căsnicia cu Nicolae Zuluf
  • Ce a spus vedeta despre un presupus divorţ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și