Închide meniul
Foto

Femeia care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a uluit fanii: „Ce frumuseţe!”. Cum s-a fotografiat cea care are doi copii cu miliardarul român

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2023, 17:53

Reclamă
Femeia care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a uluit fanii: „Ce frumuseţe!”. Cum s-a fotografiat cea care are doi copii cu miliardarul român

Ce studii poate avea Ion Țiriac

Ion Țiriac este cel mai bogat român / Profimedia

Femeia care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a uluit fanii. Sophie Ayad, cea care a fost nouă ani într-o relaţie cu miliardarul român, surprinde la fiecare apariţie. Chiar dacă are 53 de ani, jurnalista de origine egipteană reuşeşte să îşi ascundă vârsta (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac are doi copii cu Sophie Ayad, pe Karim şi pe Ioana Natalia. Fostul mare jucător de tenis mai are un băiat, pe Alexandru Ion Ţiriac, din mariajul cu Mikette von Issenberg.

Femeia care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac, Sophie Ayad, şi-a uluit fanii

Sophie tocmai a postat o imagine la plajă, acolo unde este de nelipsit. „Care este superputerea ta?„, şi-a întrebat Ayad fanii de pe contul de Instagram.

Sophie Ayad
Sophie Ayad a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac

Bombă atomică„, „Superbă!„, „Ce frumuseţe!„, au fost comentariile pe care le-a primit Sophie Ayad.

Ion şi Sophie s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Au rămas în relații foarte bune şi după ce s-au despărţit.

Reclamă

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Ion Ţiriac are o avere uriaşă, potrivit forbes.com. A revenit pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi români. Averea lui este estimată la 2 miliarde de euro în conturi.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac: „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”

Ion Ţiriac a uimit pe toată lumea. Chiar el a anunţat că l-a depăşit pe Cristi Borcea nu doar la avere, ci şi la copii. A făcut dezvăluiri absolut incredibile despre numărul copiilor pe care i-ar avea. Este vorba de 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.)”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Singura fiică a lui Ion Ţiriac, în extaz

Singura fiică a lui Ion Ţiriac este în extaz. Ioana Natalia Ţiriac se bucură de o nouă vacanţă de lux şi le-a arătat urmăritorilor ei, de pe reţelele sociale, cât de bine se simte. Tânăra în vârstă de 25 de ani va moşteni un adevărat imperiu financiar.

Ioana Natalia Ţiriac este stabilită în Statele Unite. A terminat cu brio Facultatea de Economie din Miami şi l-a făcut mândru pe fostul mare jucător de tenis, Ion Ţiriac. Este de o frumuseţe ieşită din comun şi a ajuns să fie comparată cu Megan Fox.

Ioana se simte excelent în vacanţă. A postat, pe contul ei de Instagram, mai multe imagini făcute în timpul unui safari în deşert. A primit sute de aprecieri!

Pe culmi, încă de dimineaţă. Dumnezeu este mare!„, a fost mesajul postat de Ioana Natalia Ţiriac. Mama ei, Sophie Ayad, a reacţionat imediat.

Le-ai spus ‘bună dimineaţa’ cămilelor?„, a întrebat-o femeia care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac. „Le-am spus și să aibă o zi bună, dar nu cred că au auzit. Trebuie să fii respectuos cu toată lumea„, a glumit Ioana.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și