Închide meniul
Foto

Singura fiică a lui Ion Ţiriac, în extaz: „Dumnezeu este mare!”. Reacţia imediată a mamei ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2023, 11:41

Singura fiică a lui Ion Ţiriac, în extaz: „Dumnezeu este mare!”. Reacţia imediată a mamei ei

Singura fiică a lui Ion Ţiriac, în extaz: "Dumnezeu este mare!"

Ioana Natalia Ţiriac, vacanţă de lux / Colaj Instagram

Singura fiică a lui Ion Ţiriac este în extaz. Ioana Natalia Ţiriac se bucură de o nouă vacanţă de lux şi le-a arătat urmăritorilor ei, de pe reţelele sociale, cât de bine se simte. Tânăra în vârstă de 25 de ani va moşteni un adevărat imperiu financiar. Tatăl ei este cel mai bogat român, cu o avere estimată de forbes.com la 2 miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Natalia Ţiriac este stabilită în Statele Unite. A terminat cu brio Facultatea de Economie din Miami şi l-a făcut mândru pe fostul mare jucător de tenis, Ion Ţiriac. Este de o frumuseţe ieşită din comun şi a ajuns să fie comparată cu Megan Fox.

Singura fiică a lui Ion Ţiriac este în extaz. Imaginile făcute în vacanţă

Ioana se simte excelent în vacanţă. A postat, pe contul ei de Instagram, mai multe imagini făcute în timpul unui safari în deşert. A primit sute de aprecieri!

Pe culmi, încă de dimineaţă. Dumnezeu este mare!„, a fost mesajul postat de Ioana Natalia Ţiriac. Mama ei, Sophie Ayad, a reacţionat imediat.

Le-ai spus ‘bună dimineaţa’ cămilelor?„, a întrebat-o femeia care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac. „Le-am spus și să aibă o zi bună, dar nu cred că au auzit. Trebuie să fii respectuos cu toată lumea„, a glumit Ioana.

Reclamă

Ioana Natalia are peste 27.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit pe aceştia cu poze și videoclipuri amețitoare, la care adună constant mii de aprecieri.

Ion Ţiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad. Cei doi au avut o relaţie de 9 ani şi au împreună doi copii: pe Karim şi pe Ioana.

Ion şi Sophie s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Au rămas în relații foarte bune şi după ce s-au despărţit.

Reclamă 4 / 0/3

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt

Anul trecut, fiica lui Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac, a făcut senzaţie în Egipt. A fost invitată la un eveniment de lux şi a avut o apariţie electrizantă. Imaginile făcute de unica fiică a milionarului au devenit virale şi au primit mai bine de 1000 de aprecieri.

Unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume a sărbătorit 50 de ani de existenţă şi a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor, situat pe balul Nilului. Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Ioana Ţiriac nu a lipsit şi a atras toate privirile.

Italienii anunţă că au avut loc pregătiri „faraonice” pentru prezentarea de modă extraordinară. Cina care a avut loc în una dintre curţile Templului Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa.

Îmbrăcată cu o rochie albă, fiica miliardarului Ion Ţiriac a încântat. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun a primit cuvinte uriaşe şi pe reţelele sociale. 26.000 de urmăritori are pe contul ei de Instagram.

Cleopatra, tu eşti?„, „Superbă ca întotdeauna!„, „Cleopatra a revenit în Valea regilor„, „Eşti bestială„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și