Închide meniul
Foto

Femeia care i-a luat mințile lui Cristi Borcea a pus piciorul în prag: „Voi trăi cea mai bună perioadă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2022, 19:00

Femeia care i-a luat mințile lui Cristi Borcea a pus piciorul în prag: „Voi trăi cea mai bună perioadă!”

Cristi Borcea, anunțul momentului pentru dinamoviști

Cristi Borcea

Shakira a lansat o nouă melodie, iar printre versuri ar fi strecurat și un mesaj pentru Gerard Pique, de care s-a despărțit după 12 ani de relație. Celebra cântăreață a fost „marele vis” al lui Cristi Borcea ani la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea este fanul numărul 1 al celebrei căntăreţe columbiene Shakira. Borcea chiar i-a imitat dansul artistei care a făcut-o celebră în toată lumea.

Shakira, „feblețea” lui Cristi Borcea, mesaj pentru Pique?

Shakira a lansat o melodie alături de David Guetta și Black Eyed Peas, numită „Don’t you worry” (n.r- Nu îți face griji). Iar printre versuri s-ar afla un mesaj pentru Pique:

Totul va fi bine, mă simt atât de vie
Voi trăi cea mai bună perioadă din viață
Voi face doar ce-mi place
Eram jos, dar acum m-am ridicat
Devin tot mai înțeleaptă
Și mi-am dat seama că totul va fi bine

– versurile melodiei lansate de Shakira

Reclamă

Pique și Shakira au format un cuplu vreme de 12 ani și au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9).

Conform presei din Spania, Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o chelneriță.

Cristi Borcea, înnebunit ani de zile de Shakira

Shakira putea să îi cânte lui Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro Shakirei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea. Până la urmă, planul patronul FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Gigi Becali a dat înapoi când a auzit cât cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

Ce urmează pentru Gerard Pique şi Shakira, după despărţire

Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi, dar asta nu le simplifică foarte mult situaţia. Urmează un proces în care se va stabili ce se întâmplă cu cei doi copii ai lor: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Spaniolii au venit cu detalii despre „ruptura” dintre Pique şi Shakira. Nu vor fi probleme în ceea ce privesc banii. Artista are o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

Nu e cale de întoarcere: cântăreața din Columbia şi fotbalistul blaugrana au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira (45 de ani) și Pique (35 de ani) și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Ei nu sunt căsătoriți, dar trebuie văzut cum îşi împart bunurile comune. Sursele noastre susțin că niciuna dintre părți nu pretinde bani de la cealaltă, dar vor fi multe probleme legate de custodia copiilor„, anunţă jurnaliştii de la El Economista, potrivit marca.com.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și