Închide meniul
Foto

Femeia după care Cristi Borcea a fost înnebunit ani de zile s-a despărţit de iubitul cu care are 2 copii: „Îmi place de ea!”

Reclamă

Publicat: 7 iunie 2022, 18:03

Femeia după care Cristi Borcea a fost înnebunit ani de zile s-a despărţit de iubitul cu care are 2 copii: „Îmi place de ea!”

Cristi Borcea este fanul Shakirei, celebra cântăreaţă de origine columbiană

Mediafax Foto / EMILIAN BADEA via Hepta

Vestea despărţirii dintre Shakira şi Gerard Pique a provocat un adevărat şoc pentru toată lumea. Shakira are un fan înfocat şi în România. Cristi Borcea a recunoscut public acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea este fanul numărul 1 al celebrei căntăreţe columbiene Shakira. Borcea chiar i-a imitat dansul artistei care a făcut-o celebră în toată lumea.

Shakira putea să îi cânte lui Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro Shakirei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea. Până la urmă, planul patronul FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

Shakira, femeia după care Cristi Borcea a fost înnebunit ani de zile, s-a despărţit de iubitul cu care are 2 copii

Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique

Spaniolii au aflat motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique. Chiar dacă inițital s-a discutat despre faptul că fundașul Barcelonei ar fi înșelat-o pe celebra cântăreață, se pare că alta a fost cauza care a dus la acest deznodământ.

Reclamă

Jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de cotidianul Marca, a explicat că decizia despărțirii i-a aparținut în totalitate artistei din Columbia, ci nu amândurora, așa cum s-a scris în primă fază.

Mai mult, comunicatul publicat sâmbătă de Shakira l-ar fi luat complet prin surprindere pe Gerard Pique, care nu fusese înștiințat înainte:

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira.”, a anunțat Jose Antonio Aviles, potrivit Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Presa iberică susține că motivul „rupturii” dintre Shakira și Pique n-a fost reprezentat de o presupusă infidelitate a fotbalistului, ci a apărut ca urmare a unui pact făcut de cei doi în timpul pandemiei. Așadar, de aproximativ 3 ani, Shakira și Pique au hotărât să aibă o „relație deschisă”, rămânând astfel un cuplu doar în ochii publicului.

„În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau’, dar în public o să rămânem un cuplu.”, a mai notat sursa citată. Acum, Shakira se pregătește să se mute în SUA, la Miami.

Ce urmează pentru Gerard Pique şi Shakira, după despărţire

Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi, dar asta nu le simplifică foarte mult situaţia. Urmează un proces în care se va stabili ce se întâmplă cu cei doi copii ai lor: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Spaniolii au venit cu detalii despre „ruptura” dintre Pique şi Shakira. Nu vor fi probleme în ceea ce privesc banii. Artista are o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

Nu e cale de întoarcere: cântăreața din Columbia şi fotbalistul blaugrana au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira (45 de ani) și Pique (35 de ani) și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Ei nu sunt căsătoriți, dar trebuie văzut cum îşi împart bunurile comune. Sursele noastre susțin că niciuna dintre părți nu pretinde bani de la cealaltă, dar vor fi multe probleme legate de custodia copiilor„, anunţă jurnaliştii de la El Economista, potrivit marca.com.

Shakira ar fi luat deja o decizie drastică şi are de gând să plece din Catalonia în Miami, alături de cei doi băieți ai săi.

Reclamă

Artista nu vrea să mai stea în Barcelona. Nu are prieteni sau familia acolo, în afară de rudele lui Pique. Mai mult decât atât, Fiscul o urmăreşte de câțiva ani, așa că Shakira a decis să se mute în altă țară. Împreună cu copiii ei, bineînțeles„, mai susţine sursa citată.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care reprezintă principala noastră prioritate, facem apel la respect pentru intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost anunțul făcut de Shakira, sâmbătă, potrivit cotidianului Marca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și