Închide meniul
Foto

Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”

Publicat: 5 mai 2024, 9:11

Reclamă
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”

Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților

Mihai Neșu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ea este femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților. Fostul internațional român a vorbit în premieră despre problemele cu care s-a confruntat imediat după accidentul teribil suferit la un antrenament al lui Utrecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neșu a trecut prin momente crunte în momentul în care a aflat că va rămâne imobilizat într-un scaun cu rotile. A divorțat de Maria la scurt timp după cumplitul accident care a avut loc pe 10 mai 2011. A precizat că el a fost cel care a decis să pună capăt căsniciei, deşi în spaţiul public s-a avansat ideea că fosta soţie a făcut acest pas.

Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților

În 2014, fostul fotbalist a mai trecut printr-un moment de cumpănă. Ambii săi părinți au încetat din viață în decurs de numai câteva luni. Mihăiță Neșu a găsit totuși puterea să treacă și peste această lovitură și și-a dedicat viața încercând să îi ajute pe copiii aflați în dificultate.

A întâlnit-o pe Iulia, cea care avea să îi transforme visul în realitate. Ea s-a mutat din București la Oradea și l-a ajutat să pună bazele centrului de recuperare pentru copiii cu probleme neuromotorii. În 2019 au decis să înceapă și construirea Complexului de recupererare „Sfântul Nectarie”. Lucrările au început în 2021, iar Mihai Neşu a fost prezent aproape zilnic pe şantier.

Din 2015, de când am deschis Centrul de Recuperare Sf. Nectarie, care acum primește atâția copii la recuperare, practic a devenit casa noastră.

Reclamă

Fiind la recuperare acolo (n.r. în Olanda), la un centru de recuperare foarte frumos, vedeam copiii care veneau chiar și singuri, aduși de mașini speciale. M-am dus să văd unde se duc. În zona special adresată pentru pediatrie. Mi-a plăcut foarte mult și mi-a venit un gând… dacă mă voi întoarce vreodată în Oradea, să încerc să fac și eu pentru copiii din România. Voiam un centru mic, nu visam eu să fac ce am văzut acolo.

Am trecut printr-o perioadă nu atât de ușoară în 2014, când au murit părinții mei și nu prea eram dornic de gândul ăsta, să-l pun în practică. Dar când am cunoscut-o pe Iulia, actuala directoare a Fundației, care s-a mutat special din București ca să pună pe picioare dorința mea… practic, datorită ei a luat ființă centrul actual„, a declarat Mihai Neșu pentru antenastars.ro.

În prezent, Iulia este director executiv al Fundației Mihai Neșu și îl ajută pe fostul internațional să adune finanțări pentru a finaliza proiectul uriaș.

Reclamă 4 / 0/3

Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa

Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa. Fostul internaţional român a decis să divorţeze de soţia sa după accidentul teribil suferit pe 10 mai 2011, în timpul unui antrenament al celor de la Utrecht.

De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege (…) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea (…) Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris„, a mai spus Mihăiţă Neşu la AntenaStars.

Mihai Neşu a ajuns la FCSB (n.r echipa se numea Steaua la vremea respectivă) în anul 2001. El a evoluat la formaţia roş-albastră până în 2008, atunci când s-a transferat în Olanda, la Utrecht. Fostul fundaş stângă, poreclit Bichonul, a făcut parte din echipa lui Cosmin Olăroiu care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/06. În primul său sezon la Utrecht, el a fost desemnat cel mai bun fundaş stânga din Eredivisie.

Mihai Neşu, care are 8 selecţii la echipa naţională a României, are 111 meciuri la FCSB şi 104 meciuri la Utrecht.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și