Închide meniul
Foto

Femeia care s-a iubit ani de zile pe ascuns cu Cristi Borcea s-a transformat radical

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 12:56

Reclamă
Femeia care s-a iubit ani de zile pe ascuns cu Cristi Borcea s-a transformat radical

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

Femeia care s-a iubit ani de zile pe ascuns cu Cristi Borcea s-a transformat radical. Este vorba vorba de Alina Vidican, cea care a fost şi căsătorită cu Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte ca să îşi oficializeze relaţia, Alina Vidican şi Cristi Borcea s-au iubit în secret. Omul de afaceri era, la acel moment, căsătorit cu Mihaela Borcea. Într-un final, Cristi Borcea a divorţat în 2011 de prima soţie şi s-a căsătorit cu Alina Vidican. După numai 6 ani de mariaj, Alina Vidican şi Cristi Borcea au divorţat la rândul lor. Ulterior, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în timp ce Alina Vidican şi-a găsit fericirea în braţele lui Claude Senhoreti. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI SPECTACULOASE CU TRANSFORMAREA RADICALĂ A ALINEI VIDICAN)

Femeia care s-a iubit ani de zile pe ascuns cu Cristi Borcea s-a transformat radical

Chiar Cristi Borcea a vorbit în trecut despre perioada în care a ţinut ascunsă relaţia cu Alina Vidican.

Ştia că sunt căsătorit şi m-a aşteptat. Sunt şi persoană publică. Aşa că mergeam la evenimente cu Mihaela. În această situaţie, orice femeie ar spune să divorţez. Ea nu mi-a cerut. Pentru asta am luptat ca noi doi să fim împreună, pentru că merită. Alina a trecut toate testele, ca în Legiunea Străină. A fost supusă la multe examene şi le-a trecut. Ea m-a împins să fac pasul ăsta. Au fost momente grele, dar când am fost decis am hotărât să fac totul public. Alina a suferit de la 19 la 27 de ani. Nu mi-a spus niciodată să renunţ la căsnicia mea„, a declarat Cristian Borcea în trecut, conform click.ro.

Alina Vidican şi-a refăcut viaţa alături de Claude Senhoreti după divorţul de Cristi Borcea. Alina și Claude s-au căsătorit în 2021 și, de atunci, fostul fotomodel radiază de fericire. Este mereu alături de soțul ei și pare a fi de nerecunoscut faţă de cum arăta în perioada în care era căsătorită cu „Leonidas” din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea este una puţin cunoscută. Când avea 21 de ani, Alina a pierdut o sarcină, în urma căreia a suferit până la naşterea lui George, primul copil al celor doi. El a fost urmat de Gloria.

„Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Şi am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru.

Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, a spus Alina Vidican, în trecut, pentru okmagazine.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și