Închide meniul
Foto

Femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea uimeşte din nou: „Unele lucruri nu se uită niciodată!”. Gestul care l-a lăsat fără cuvinte pe milionar

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 ianuarie 2022, 9:13 / Actualizat: 29 martie 2023, 19:28

Femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea uimeşte din nou: „Unele lucruri nu se uită niciodată!”. Gestul care l-a lăsat fără cuvinte pe milionar

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Femeia care şi-a părăsit soţul pentru milionarul Cristi Borcea uimeşte din nou. Aceasta s-a decis să-i facă o surpriză fostului şef al lui Dinamo, iar acesta a rămas fără cuvinte atunci când a văzut imaginile. Vedeta a fost, în trecut, fotomodel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost dat pe spate pur şi simplu de către soţia sa. Femeia care şi-a părăsit soţul pentru a-şi reface viaţa alături de milionar a surprins din nou. Aceasta a fost căsătorită mai întâi cu Cristi Boureanu, dar l-a părăsit pe acesta. Valentina Pelinel a decis să-şi surprindă soţul, dar şi fanii cu o imagine mai veche.

Femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea, de nerecunoscut

Valentina Pelinel, soţia lui Cristi Borcea, s-a decis să facă publică o imagine cu ea de pe vremea când avea doar 19 ani. Acum, la 41 de ani este total schimbată. Vedeta a împărtășit cu fanii săi o fotografie pe rețelele de socializare de când avea 19 ani și a debutat ca fotomodel. Soția lui Cristi Borcea era brunetă și naturală, fără nici o intervenție chirurgicală estetică.

„Unele lucruri nu se uită niciodată. Primele emoții sunt cele care te însoțesc toată viața și devin amintiri, parte din viața ta. Am ales 9 poze cu 9 momente importante din evoluția mea ca profesionist și ca om. Sunt bucuroasă să le împărtășesc și să le retrăiesc împreună. #MyFirstBillBlassCampaign Prima mea campanie de la 19 ani. Și primul moment în care viața mea ca fotomodel a debutat cu adevărat. Voi ce amintiri aveți de la 19 ani?’, a fost mesajul Valentinei Pelinel din dreptul imaginii cu ea pe când abia trecuse de vârsta majoratului.

Cristi Borcea, un adevărat crai

Soţul Valentinei Pelinel, milionarul Cristi Borcea, e un adevărat crai. Este deja la a treia căsătorie. Cristi Borcea are doi băieți și o fată cu prima soție, Mihaela Borcea. Este vorba despre Patrick care are 22 de ani, iar Melissa și Angelo au 17 ani. Cu a doua soție, Alina Vidican, Cristi Borcea are un băiețel și o fetiță. Este vorba despre George Alexandru care are acum 8 ani, iar Gloria are 5 ani. Cristi Borcea a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu din care a rezultat o fetiță, Andreina Carolyn Christine, care acum are 12 ani. Acum, are două fetiţe cu Valentina Pelinel, Rania şi Indira şi ar vrea să mai facă un copil.

Reclamă

 

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și