Închide meniul
Foto

Femeia celebră de 73 de ani care arată ca o adolescentă a spus tot. Cele 5 lucruri pe care le-a făcut zilnic în ultimii 29 de ani

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2023, 9:42

Reclamă
Femeia celebră de 73 de ani care arată ca o adolescentă a spus tot. Cele 5 lucruri pe care le-a făcut zilnic în ultimii 29 de ani

Femeia celebră de 73 de ani care arată ca o adolescentă a spus tot

Vera Wang, în timpul unei ședințe foto / Profimedia Images

Femeia celebră de 73 de ani care arată ca o adolescentă a dezvăluit care sunt lucrurile pe care le face zilnic pentru a se păstra în forma de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang a ajuns la 73 de ani, dar este ”acuzată” că arată ca o adolescentă, atunci când postează fotografii pe rețelele de socializare.

Fosta patinatoare, ajunsă o uriașă creatoare de modă, a dezvăluit, citată de 7news.com, care sunt cele cinci lucruri pe care le face zilnic, în ultimii 29 de ani, după naşterea celui de-al doilea copil, Josephine.

Femeia celebră de 73 de ani care arată ca o adolescentă a spus tot

1. Vera Wang face multe exerciții în fiecare zi, chiar dacă nu este fană a sălii de forță. În pandemie, ea a ajuns să lucreze din ce în ce mai mult și acest lucru se vede la abdomenul invidiat de mulți fani.

2. Vera manâncă mult pește cu orez și nu bea sucuri. Ea a dezvăluit că renunțarea la sucurile acidulate a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-a făcut în viața ei.

Reclamă

3. Creatoarea de modă nu uită că trebuie să se ”păcălească” din când în când cu dulciuri. Ea susține că mănâncă gogoși și fast food constant.

4. Vera Wang nu uită în nicio seară de băile lungi care o ajută să se relaxeze. Mai mult, atunci când ajunge la soare, ea are mare grijă să își protejeze pielea. Ea poartă și ochelari de soare pentru a avea grijă de ochi.

5. Wang susține că a ales să rămână o femeie productivă, chiar dacă putea renunța la afacerile ei, ținând cont că are o avere de peste 600 de milioane de dolari. Totuși, ea rămâne în branșă și e înconjurată întotdeauna de oameni mult mai tineri și frumoși, pe care îi consideră ”muzele ei”.

Reclamă 4 / 0/3

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și