Închide meniul
Foto

Femeia celebră din România, acuzată că e leneşă şi că intră cu noroi în casă de soţ, a rupt tăcerea despre divorţ: „Sunt șocată când tatăl iese cu altcineva”

Reclamă

Publicat: 15 ianuarie 2023, 17:22

Femeia celebră din România, acuzată că e leneşă şi că intră cu noroi în casă de soţ, a rupt tăcerea despre divorţ: „Sunt șocată când tatăl iese cu altcineva”

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană

Femeia celebră din România, acuzată că e leneşă şi că intră cu noroi în casă de soţ, a rupt tăcerea despre divorţ. Deşi au mai avut parte şi de neînţelegeri, Sânziana Buruiană nu ia în calcul să se despartă de soţul său, Nicolae Zuluf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană nu este de acord cu cei care decid să divorţeze la cel mai mic impas în relaţie. Deşi s-au mai contrat, chiar şi în spaţiul public, Sânziana Buruiană are o relaţie perfectă cu Nicolae Zuluf. Sânziana Buruiană nu este adepta despărţirilor.

Femeia celebră din România, acuzată că e leneşă şi că intră cu noroi în casă de soţ, a rupt tăcerea despre divorţ

Eu nu sunt de acord cu cei care au o atitudine foarte modernă față de ideea de familie și divorțează foarte ușor în ultima vreme. Eu nu aș fi acceptat că părinții mei să divorțeze. Eu consider că în momentul în care faci un legământ în fața lui Dumnezeu și iți faci o familie și acei copii au nevoie de ambii părinții este nevoie să fie așa. Sunt șocată când tatăl iese cu altcineva, mama la fel. Copiii ăia nu mai înțeleg nimic, au frați vitregi, pe mine mă depășesc lucrurile astea și sper ca niciodata să nu fiu pusă în această situație, nici ca soție, dar nici că fiică„, spunea Sânziana Buruiană, acum câteva luni, pentru spynews.ro.

Acuzele pe care şi le-au adus Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană

Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Reclamă

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf, celebru pentru „perlele” sale

În 2012, Nicolae Zuluf semna, alături de Ispir, cu Dinamo. La acel moment, în spaţiul public au apărut mai multe întâmplări memorabile. Una dintre ele ar fi aceea că fostul fotbalist ar fi înghiţit două supozitoare. „Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!„, a spus Zuluf, la acel moment, pentru gsp.ro.

Un alt episod memorabil a avut loc într-un cantonament din Turcia. Lui Zuluf i s-a stricat cartela magnetică de la cameră şi s-a dus la recepţie să o schimbe.

Reclamă 4 / 0/3

Room number, please?„, a întrebat aceasta, în engleză, care este numărul camerei. „Zuluf!„, ar fi fost răspunsul uluitor al fotbalistului. Un coleg i-a atras atenţia că receptţionera l-a întrebat de numărul camerei. „Aaaa„, a fost reacţia lui Zuluf.

Recomandări
  • Femeia celebră din România, acuzată că e leneşă şi că intră cu noroi în casă de soţ, a rupt tăcerea despre divorţ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana Vezi toate știrile
Citește și