Închide meniul
Foto

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că e leneşă şi intră cu noroi în casă, un nou scandal monstru: „Mi-a tras ţeapă! Aia e când strici orzul pe gâște!”

Reclamă

Publicat: 19 septembrie 2022, 15:46

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că e leneşă şi intră cu noroi în casă, un nou scandal monstru: „Mi-a tras ţeapă! Aia e când strici orzul pe gâște!”

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană

Sursa: Instagram

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că e leneşă şi intră cu noroi în casă, un nou scandal monstru cu una dintre cele mai bune prietene. Sânziana Buruianu a atacat-o pe Bianca Rus, după ce aceasta a refuzat să îi ţină locul, câteva zile, la job.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a pornit după ce Bianca Rus, fostă asistentă TV, a refuzat să meargă la Budapesta pentru a-i ţine locul la job soţiei lui Nicolae Zuluf.

Sânziana Buruiană a fost exprem de dezamăgită de refuzul Biancăi Rus de a merge la Budapesta, acolo unde soţia lui Nicolae Zuluf munceşte.

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că e leneşă şi intră cu noroi în casă, un nou scandal monstru

Mi-a tras țeapă pe motiv că nu are cățelul ei pașaport și condiții de VIP! Eu am zis să o ajut și pe ea. I-am zis să-mi țină mie locul la job câteva zile. Trebuia să vină în Ungaria, să stea în apartamentul meu, a mai fost acolo. Știe că sunt condiții bune”, a atacat Sânziana Buruiană.

„Dar ea nu și nu că vrea contract, că vrea bani dinainte. Nu aveam cum să aranjez cu banii pentru că era week-end și nu se fac plăți în week-end. Dar ea știa că eu lucrez la firmă serioasă, se rezolva cu banii. A fost maxim însă atunci când mi-a zis că ea nu are pașaport pentru cățel și că nu are când să-l mai facă! Voia condiții VIP și pentru cățel. Ce ar fi vrut să-i fac contract și cățelului?!

Reclamă

Adică nu putea să-l lase la mama ei la Satu-Mare și de acolo venea imediat la Budapesta? Așa-mi trebuie că am vrut să ajut o prietenă. Poate cine știe până la urmă îi făceau și ei contract, dacă se descurca bine la job! Aia e când strici orzul pe gâște!”, şi-a continuat Sânziana Buruiană discursul dur în click.ro.

Sânziana Buruiană, criticată de Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf nu s-a ferit, de-a lungul timpului, să îşi critice public soţia. Acesta i-a reproşat soţiei sale că intră cu noroi în casă şi că nu face nimic.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, s-a plâns Nicolae Zuluf de soţia sa la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Sânziana Buruiană i-a reproşat soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf a avut parte de o copilărie nefericită

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri incredibile despre copilăria pe care a avut-o. Soţul Sânzianei Buruiană spune că s-a luptat cu sărăcia şi, câteodată, nu avea ce să mănânce. Nicolae Zuluf este căsătorit cu Sânziana Buruiană şi are parte de tot confortul. Acest lucru i-a lipsit, însă, în copilărie.

Îmi aduc aminte că nici nu aveam unde să fac duș, să fac baie, mă spălam la lighean. Știu foarte bine cât m-am chinuit”, a spus Nicolae Zuluf la Xtra Night Show.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și