Închide meniul
Foto

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz. Surpriza de care a avut parte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2023, 15:56

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz. Surpriza de care a avut parte

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf / Facebook

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, anunţă că este în extaz. Sânziana Buruiană trece prin momente speciale în familie. Vedeta a împlinit 39 de ani şi a avut parte de o surpriză din partea fostului fotbalist Nicolae Zuluf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana a avut parte de o surpriză. A primit două cadouri de la bărbatul cu care s-a căsătorit în 2015 şi cu are doi copii. A fost răsfăţată de bărbatul care, în trecut, nu s-a ferit să o critice în spaţiul public.

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz

Sunt cu fetițele și cu mai mulți copii, mergem la o prezentare. Mergem și la mare să fim cu toții pe litoral. De ziua mea mă sărbătoresc prin ceea ce îmi place mie cel mai mult, moda și copiii. Cred că e cel mai frumos să fiu înconjurată de copii de ziua mea. Soțul e acasă, noi am stat până ieri la mare, ne-am întors și acum am plecat doar cu grupul de copii

Din partea lor am primit felicitări, cea mare îmi creează felicitări și, din partea soțului am primit o vacanță în Grecia cu el, pentru două săptămâni. Fără ele vacanțele nu au niciun farmec, plecăm toți patru. Și, pe lângă, un ceas pe care mi-l doream de foarte mult timp„, a declarat Sânziana Buruiană la antenastars.ro.

Sânziana Buruiană a prezentat o emisiune de teleshopping la Budapesta şi ajunsese să câştige un salariu dublu față de cel din România, în condiţiile în care lucra o singură oră pe zi. Acum, se pregăteşte să dea o nouă lovitură în afaceri. A anunţat că vrea să se apuce de organizat petreceri pentru oamanii care divorţează.

Reclamă

Dacă până acum erau doar botezurile și nunțile în prim-plan, acum eu zic că, persoanele care se separă, să sărbătorească eliberarea cum se cuvine de cei care divorțează„, a precizat soţia lui Nicolae Zuluf.

Acuzele pe care şi le-au adus, în trecut, Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo. Totuşi, în trecut, nu s-a ferit să anunţe public ce motive de supărare are în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată, că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine şi chiar că intră încălţată în casă.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a spus şi Sânziana Buruiană.

Zuluf şi-a început cariera la Victoria Brăneşti şi a mai jucat pentru CS Mioveni, Turnu Severin, Concordia Chiajna şi CS Afumaţi. Cinci ani a evoluat în Liga 1 și a avut replici memorabile până să se retragă din activitate.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și