Închide meniul
Foto

Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2023, 15:32

Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă

Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf

  • Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf sunt căsătoriţi din 2015
  • Sânzi lucrează în Ungaria

Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, Sânziana Buruiană, vrea să facă bani dintr-o afacere genială. Soţia fostului fotbalist Nicolae Zuluf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânzi a anunţat că vrea să se apuce de organizat petreceri pentru oamanii care divorţează. Atfel, cei care iau această decizie să poată să treacă mai uşor peste despărţire.

Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă

„În ultima vreme am văzut că sunt foarte multe divorțuri în showbiz, și vreau, împreună cu prietena mea, Andreea Costache, să organizăm petreceri de divorț.

Reclamă

Dacă până acum erau doar botezurile și nunțile în prim-plan, acum eu zic că, persoanele care se separă, să sărbătorească eliberarea cum se cuvine de cei care divorțează.

Mă gândeam să fie o transformare pentru o persoană proaspătă divorțată. Ca de exemplu o schimbare de look, de stil vestimentar, de ce nu? Plus să i se îndeplinească un vis, persoanei respective, pe care nu putea să-l realizeze în timpul căsătoriei sau nu avea voie să îl facă.

Reclamă

De genul, cum ar fi să fie model pentru o zi sau să facă o ședință foto, sau să fie pe scenă într-o prezentare de modă, sau o petrecere la spa cu prietenele. Scopul este acela de la ieși din depresie dacă a avut parte de un divorț dureros sau să sărbătorească, dacă decizia separării i-a aparținut”, a spus Buruiană, citată de click.ro.

Sânziana Buruiană lucrează o oră pe zi

Sânziana Buruiană a ales să plece în Ungaria, unde câștigă un salariu dublu față de cel din România. Sânziana prezintă o emisiune de teleshopping la Budapesta și a ales să ia decizia radicală de a se muta din România.

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele.

Reclamă 4 / 0/3

Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de-a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi”, a spus Buruiană, în trecut, pentru sursa citată.

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf s-au căsătorit în 2015

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf s-au căsătorit în 2015 și au împreună două fete, Izabela și Antonia. Chiar dacă au oferit mai multe declarații controversate, cei doi asigură că nu au luat niciodată în calcul varianta de a divorța. Sânziana asigură că a pus mereu familia mai presus decât orice și că are parte de susținere din partea fostului fotbalist. Cei doi copii sunt totul pentru ei!

„Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tati. Nu sunt de acord cu ce văd acum.

Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă păteam asta. Și nici un copil nu trebuie să treacă prin așa ceva. Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații„, a declarat Sânziana Buruiană pentru ciao.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:31 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul 19:17 VIDEOParma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B! 19:09 FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4! 19:00 VIDEOWest Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc 18:57 U Cluj – Petrolul LIVE SCORE (21:30). „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Echipele probabile 18:29 LIVE VIDEOGuimaraes – Farense, ACUM în AntenaPLAY. Gil Vicente – Sporting 0-4. Liderul din Liga Portugal își continuă forma excelentă 18:26 VideoValentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge! 18:22 Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros” 17:59 VIDEOOlimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea 17:27 Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Diverse • 24 dec., 13:09
FOTO
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie
Diverse • 9 aug., 17:41
FOTO
Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie. Decizii radicale: „Vreau ca totul să fie roz!”
Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz
Diverse • 29 iun., 15:56
FOTO
Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz. Surpriza de care a avut parte
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Diverse • 23 mai, 9:47
FOTO
Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, muncește o oră pe zi și face o avere
Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă a vorbit despre divorț
Diverse • 6 mai, 18:52
FOTO
Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă a vorbit despre divorț: „Nu mai pune preț pe aspectul fizic!”