Închide meniul
Foto

Femeia din România care și-a înșelat soțul cu nașul de cununie a rupt tăcerea. În ce relație este cu fiica ei

Reclamă

Publicat: 15 mai 2023, 19:11 / Actualizat: 20 mai 2023, 6:51

Femeia din România care și-a înșelat soțul cu nașul de cununie a rupt tăcerea. În ce relație este cu fiica ei

Femeia din România care și-a înșelat soțul cu nașul de cununie a rupt tăcerea

Ioana Boureanu, alături de părinții ei / Instagram

Femeia din România despre care s-a aflat că și-a înșelat soțul cu nașul de cununie a rupt tăcerea. Irina Boureanu a rupt tăcerea despre relația în care este acum cu fiica ei, Ioana Boureanu, după ce a divorțat de Cristian Boureanu. Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar informațiile apărute în spațiul public au fost unele care au surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu s-a căsătorit cu Irina Boureanu în anul 2000, dar mariajul lor a rezistat numai patru ani. Au ajuns la divorț după ce milionarul a aflat că soția lui îl înșeală chiar cu nașul de cununie, fostul ministru Sebastian Vlădescu.

Femeia din România care și-a înșelat soțul cu nașul de cununie a rupt tăcerea

Cristian Boureanu a obținut, după divorț, custodia exclusivă a copilului. Ioana Boureanu a locuit alături de tatăl ei și nu s-au mai aflat detalii despre relația în care este cu mama ei.

În cele din urmă, Irina Boureanu a venit cu lămuriri despre ceea ce se întâmplă între ea și Ioana, cea care a împlinit 21 de ani și este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A ținut să afirme că între ele este o relație specială.

Eu cu Ioana suntem foarte bine. Ne înțelegem bine. Nu sunt probleme. În rest, ca om, zi de zi, fac foarte bine. Multumesc”, a spus Irina Boureanu pentru click.ro.

Reclamă

Irina continuă să vorbească și cu Cristi Boureanu, cel care nu s-a ferit să recunoască discuția pe care a avut-o cu nașul său de cununie chiar înainte de divorț.

Acum toată lumea spune, mamă, a plecat cu nașul. A fost opțiunea ei. M-a scos la o cafea, Sebastian, să-mi spună. Și-atunci l-am ascultat, uite așa, stăteam, și i-am zis: «auzi, am o intrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine». M-am ridicat și am plecat. Și m-am dus pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan că sunt nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis 5 ani îmi iau o pauză.

(Tu simțeai ceva?) Hai să spunem că de fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. Sunt două lucruri. Oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă chestia asta”, a rememorat, anul trecut, Cristian Boureanu, într-un podcast, potrivit ego.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Boureanu a suferit mai multe drame amoroase

Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu din prima căsnicie. Boureanu a divorţat de mama fetei după ce femeia s-a îndrăgostit de naşul de cununie. Dramele amoroase pentru Cristian Boureanu au continuat.

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și