Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate tânăra de 21 de ani al cărei tată a suferit numai drame amoroase. Mama ei vitregă, în braţele lui Cristi Borcea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 august 2022, 9:18

Cum a ajuns să arate tânăra de 21 de ani al cărei tată a suferit numai drame amoroase. Mama ei vitregă, în braţele lui Cristi Borcea

Cum a ajuns să arate Ioana Boureanu, fiica lui Cristi Boureanu

Ioana Boureanu este fiica lui Cristi Boureanu / Colaj Hepta/Instagram

Cum a ajuns să arate Ioana Boureanu, tânăra de 21 de ani al cărei tată a suferit numai drame amoroase. Fiica lui Cristi Boureanu face senzaţie pe reţelele sociale, acolo unde are peste 17.000 de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana are 21 de ani şi a trecut deja prin cabinetul medicului estetician. Prima operație ar fi făcut-o de îndată ce a împlinit 18 ani. Și-a mărit de mai multe ori buzele și a suferit transformări vizibile. Pare a fi mulțumită cu rezultatul acestora și pozează provocator, după cum se poate observa în GALERIA FOTO de mai jos.

Cum a ajuns să arate Ioana Boureanu, tânăra de 21 de ani al cărei tată a suferit numai drame amoroase

Fiica lui Cristi Boureanu a surprins cu o apariţie de senzaţie, într-o rochie neagră. Şi-a arătat şi tatuajele pe care şi le-a făcut pe mâna stângă. „Din ce în ce mai frumoasă„, i-a scris un fan.

Ioana Boureanu
Cum a ajuns să arate Ioana Boureanu, tânăra de 21 de ani al cărei tată a suferit numai drame amoroase

Ioana Boureanu şi-a petrecut vacanţa la Mykonos, pe „insula miliardarilor”. Imaginile pe care le-a postat, de la piscină, au devenit virale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Ioana (@ioanaboureanu)

Cristi Boureanu a suferit mai multe drame amoroase

Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu din prima căsnicie. Boureanu a divorţat de mama fetei după ce femeia s-a îndrăgostit de naşul de cununie. Dramele amoroase pentru Cristian Boureanu au continuat.

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

De ce a agresat-o Cristi Boureanu pe Ioana Boureanu

Cristi Boureanu, bărbatul care a fost părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, a povestit un alt episod tulburător din viaţa sa: momentul în care a agresat-o pe fiica lui, Ioana, în plină stradă.

Boureanu a dezvăluit acum motivul pentru care şi-a ieşit din minţi, în 2016, când a tras-o de păr pe Ioana. Cei doi au trecut peste acel episod şi acum, când fata a ajuns la 21 de ani, se înţeleg de minune.

Am avut vreo 5 procese, în final le-am câștigat pe toate. Am pierdut custodia când a făcut Ioana 17 ani. S-a dovedit că a fost incidentul ăla când am luat-o pe Ioana de păr, eu nici măcar nu am lovit-o. Atunci am recunoscut: ‘Domnule, poate am pleznit-o’. Dar eu întreb așa, dacă o fată fugea de acasă fără bani și pleca cu prietenii și nu vreau să spun mai mult.

Tu știi ce mi-au zis atunci toți? Și jandarmii, și polițiștii: ‘Domnule, dacă e fiică-mea și urla la mine că vreau să o răpesc și să o violez, o snopeam din bătaie’. Eu nici nu am atins-o pe Ioana atunci, am luat-o doar de păr, să nu fugă.

O relație excepțională. Am avut-o și atunci. Am avut o perioadă scurtă, până am pierdut custodia, după vreun an mama ei nu a vrut să vorbească cu ea pentru că nu a primit pensia alimentară. Acum stă bot în bot cu mine, toată ziua stăm. Din păcate, cu unele lucruri mă moștenește. E foarte impulsivă și foarte sufletistă. E curajoasă până la inconștiență. E foarte deșteaptă. Vorbește perfect engleza, sper să învețe și franceză. Vorbește italiana, un pic de spaniolă.

Eu nu am lovit-o. Dacă o loveam, mă duceam la pușcărie. Eu am spus când m-a întrebat polițistul: „Nu știu, oi fi scăpat vreo palmă, dar cine nu ar fi făcut-o”. După s-a văzut pe camere că în afară că am ținut-o de păr, nu am lovit-o. Copilul urla: „Săriți, mă răpește să mă violeze!”. Era într-o fază de surescitare. E fata mea, o iubesc, râdem acum despre episodul ăsta”, a spus Boureanu, într-un podcast.

Reclamă
Recomandări
  • Ioana Boureanu este fiica lui Cristi Boureanu
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și