Închide meniul
Foto

Soțul Alinei Vidican este de neoprit. Claude Senhoreti are o pasiune nebună. Cum a fost surprins milionarul care l-a făcut uitat pe Cristi Borcea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2021, 13:40

Soțul Alinei Vidican este de neoprit. Claude Senhoreti are o pasiune nebună. Cum a fost surprins milionarul care l-a făcut uitat pe Cristi Borcea

Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti după divorțul de Cristi Borcea

Colaj Facebook/Instagram

Au și apărut informații că sud-americanul este chiar mai bogat decât fostul patron al lui Dinamo. De altfel, cei doi s-ar fi întâlnit în România. Borcea i-ar fi cerut Alinei Vidican să îl cunoască pe cel care stă în preajma copiilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea pasiune a soțului Alinei Vidican, Claude Senhoreti

Alina Vidican l-a întâlnit pe Claude în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. În cele din urmă, acesta avea să-i devină soț. La nuntă, românca a primit un alt bolid de la Senhoreti, de această dată cadou. Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț se poate ridica la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h!

Pilot de curse, soțul Alinei Vidican este un împătimit al vitezei. Și nu doar pe circuit! Milionarul tocmai a postat câteva filmulețe în care testa un bolid similar cu cel pe care i l-a făcut cadou soției lui. A condus cu peste 170 de km/h. Părea a se simți excelent în timp ce se bucura de marea lui pasiune, mașinile puternice.

Claude Senhoreti este soțul Alinei Vidican
Claude Senhoreti, împătimit la vitezei

În luna iulie, Claude a și avut probleme cu legea. A fost oprit de polițiști, pe străzile din Miami, după ce a depășit viteza legală. Și atunci conducea un superb Lamborghini.

Întotdeauna conduc prea repede (râde, n. red.). Dar, cum în școala de conducere la care am antrenat câțiva ofițeri, am ajuns să îi cunosc, abia mai îmi dau câte o amendă”, declara atunci Claude Senhoreti.

Reclamă

Alina Vidican a divorţat de cinci ani de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo. Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și