Închide meniul
Foto

Femeia părăsită de Cristi Borcea și-a găsit fericirea în brațele șoferului ei. „Am trecut prin multe încercări”. Din ce face bani și cum arată acum

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 noiembrie 2021, 19:23

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

  • Femeia părăsită de Cristi Borcea și-a găsit fericirea în brațele șoferului ei
  • Din ce face bani și cum arată acum

Fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a decis să-şi vadă de viaţă după ce a fost părăsită de fostul acţionar de la Dinamo. Mihaela Borcea şi-a refăcut viaţa alături de şoferul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia părăsită de Cristi Borcea și-a găsit fericirea în brațele șoferului ei

Fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a transformat total în ultima vreme. Mihaela Borcea e preocupată atât de viaţa profesională, cât şi de cea personală. Se iubeşte cu Sorin Rap, cel care i-a fost şofer. Cei doi s-au relaxat pe un tărâm de vis. Au fost în Zanzibar, acolo de unde Mihaela a şi postat pozele pe o reţea de socializare.

Mihaela Borcea s-a afișat cu un costum de baie minuscul. Este foarte mândră de felul în care arată. Mihaela Borcea și Sorin Rap și-au început povestea de iubire în toamna anului 2015, dar pentru mult timp au ţinut relaţia la secret.

Reclamă

„Omul este șoferul meu. Nu am nici o relație de alt tip cu el, doar una strict profesională. Mi-a fost prezentat de cineva și l-am ajutat pentru că știam care este situația lui. Am mai mulți șoferi. Problema este că sunt o femeie cunoscută și se fac mereu speculații pe seama mea. De cinci ani sunt un om liber și nu e cazul să fiu implicată în asemenea scandal. Îmi văd de copii, de sănătatea mea. Zilnic îmi fac perfuzii, iar sâmbătă am revenit în țară după un tratament de o săptămână la o clinică în Viena. N-am timp de prostii.”, spunea fosta soție a lui Cristi Borcea în aprilie 2016.

Citește și:

Apoi, cei doi şi-au recunoscut idila. „Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte, care îmi redă liniştea atunci când totul merge rău şi alături de care totul este mai frumos!! (…) Te iubesc!”, a scris Mihaela Borcea, pe Facebook.

Reclamă

Mihaela Borcea, mesaj special de ziua ei

În urmă cu câteva zile, Mihaela Borcea a scris pe Instagram un mesaj special de ziua ei. „Într-o zi însorită precum cea care a fost azi,se punea problema dacă voi trai atât eu cât și cea care mi-a dat viață,mama mea, am apărut eu pe lume,o fetiță razboinica și învingătoare încă de la început!!🙏,Trecând prin multe încercări de-a lungul timpului, am ajuns ceea ce sunt azi!!💖 Vă mulțumesc tuturor celor care azi mi-ati oferit gândurile voastre bune iar eu împreună cu echipa Pam Beach vă așteptăm cu multe surprize în sezonul următor, un proiect nou început de puțin timp unde speram că la anul vom petrece împreună vacanța mult dorită!! Vă iubesc pe toți, mulțumesc familiei mele prietenilor mei,colaboratorilor !! 💖💖💖💖”, a scris Mihaela Borcea.

 

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea)

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală
Diverse • 27 mart., 16:54
FOTO
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere