Închide meniul

Femeia cu care Cristi Borcea şi-a înşelat două dintre soţii! Mihaela Borcea, martoră în scandalul amoros de mari proporţii

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 13:46 / Actualizat: 11 noiembrie 2023, 16:51

Femeia cu care Cristi Borcea şi-a înşelat două dintre soţii! Mihaela Borcea, martoră în scandalul amoros de mari proporţii

Colaj Hepta / Instagram

Cristi Borcea

  • Cristi Borcea, scandal amoros în timp ce era însurat cu Mihaela
  • Cum a fost prins în fapt de prima soţie

Femeia cu care Cristi Borcea şi-a înşelat două dintre soţii! Mihaela Borcea, martoră în scandalul amoros de mari proporții. Cristi Borcea este considerat un adevărat Don Juan în România. A fost căsătorit de trei ori şi are 9 copii cu 4 femei diferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea ar fi început relaţia încă de pe vremea când era căsătorit cu Mihaela, prima sa soţie. Mai mult, şi Valentina Pelinel era căsătorită cu Cristian  Boureanu la acel moment. Cea care a descoperit adulterul a fost chiar Mihaela Borcea.

Femeia cu care Cristi Borcea şi-a înşelat două dintre soţii! Mihaela Borcea, martoră în scandalul amoros

Familia Borcea a mers la munte alături de un alt cuplu celebru de la acea vreme. În acea vacanță la munte, Mihaela Borcea și-ar fi prins soțul într-un moment intim cu frumoasa Valentina. Potrivit presei mondene, relaţia dintre Borcea şi Valentina Pelinel ar fi început încă de atunci.

Reclamă

Ulterior, Borcea a divorţat de Mihaela şi s-a căsătorit cu Alina, de care avea să se desprată chiar pentru Valentina Pelinel.

Au încercat să ascundă relaţia, o perioadă au şi reuşit. În cele din urmă, lucrurile au început să fie din ce în ce mai vizibile şi mai supărătoare. Prima care a pătimit de pe urma manechinului a fost Mihaela, care a şi surprins-o pe Valentina Pelinel într-un moment intim alături de Cristi Borcea. Totul s-a petrecut în timpul unei vacanţe la munte pe care soţii Borcea o petreceau cu Valentina şi soţul ei de atunci, Cristi Boureanu. Prieteni de familie, cei patru au făcut multe sejururi în afara ţării şi se pare că nu prea au reuşit să ţină lucrurile în frâu”, a declarat respectiva sursă pentru Click.

Reclamă

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și jumătate și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican, Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu și Milan (4 ani) și gemenele Indira și Rania (1.5 ani), cu Valentina.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală
Diverse • 27 mart., 16:54
FOTO
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei
Diverse • 17 mart., 12:36
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea
Diverse • 8 mart., 12:45
FOTO
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”