Închide meniul
Foto

Femeia părăsită de Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan, apariție de cinci stele! Mesaj plin de iubire

Reclamă

Publicat: 10 august 2021, 13:35

Femeia părăsită de Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan, apariție de cinci stele! Mesaj plin de iubire

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Laurențiu Reghecampf de Mariana Pfeiffer

Instagram Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer a și postat, pe contul ei de Facebook, mai multe imagini alături de Luca Reghecampf și noua lui iubită, Asiana Peng. De altfel, a ținut să asigure că cei doi tineri sunt într-o relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia părăsită de Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan, apariție de cinci stele

Cu toții s-au cazat într-un hotel de cinci stele din Tirol, unde preţurile sunt pe măsură. Resortul care are o vedere spectaculoasă la munţii Alpi reprezintă o oază de relaxare pentru bogaţii Europei.

Mariana s-a pozat alături de fiului ei și de fosta gimnastă, Asiana Peng, și le-a transmis un mesaj de iubire. A adaugat trei inimi în postarea de pe rețelele sociale, semn că se înțelege excelent cu sportiva care are peste 50 de medalii în palmares.

Relaţia dintre fosta gimnastă şi Luca a fost confirmată, zilele trecute, de mama fetei. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Reclamă

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng.

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Laurențiu Reghecampf de Mariana Pfeiffer

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de fosta sa soţie.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’

Reclamă 4 / 0/3

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic„, spunea Anamaria Prodan acum câteva luni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și