Închide meniul
Foto

Femeia părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan şi-a găsit liniştea: „Nu credeam că mai pot iubi pe cineva!”

Publicat: 12 septembrie 2021, 19:06

Anamaria Prodan l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de Mariana Pfeiffer

Marian Pfeiffer este fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Facebook Mariana Pfeiffer

  • Mariana Pfeiffer a fost căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf
  • Cei doi au fost împreună 13 ani

Reghe a divorţat după 13 ani şi de fosta soţie. Marian Pfeiffer a suferit enorm după ce a rămas singură, dar şi-a găsit în cele din urmă fericirea în braţele unui alt bărbat. Este vorba de Mathys Pfeiffer, cel care este acţionar la o crescătorie de peşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de Mariana Pfeiffer

Mariana s-a căsătorit cu Mathys şi s-a mutat alături de el în Germania. Şi-a deschis şi ea o afacere. Are un salon de masaj. De altfel, românca a dezvăluit că aşa şi-a cunoscut noul soţ, într-un moment în care îşi pierduse speranţa că îşi va găsi „jumătatea”.

Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu. Se întâmpla acum 4 ani. Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste a fost prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva, dar uite că pe 24 ianuarie împlinim 3 ani de căsnicie„, a precizat Mariana Pfeiffer pentru click.ro.

Reclamă

Fosta soţie a lui Reghecampf nu vrea să mai audă de Anamaria Prodan. „Sinceră să fiu, nu mă interesează acest subiect”, a declarat Mariana de îndată ce a aflat că fostul antrenor al Stelei este pe punctul de a ajunge din nou la divorţ.

Mariana Pfeiffer şi-a găsit într-un final liniştea. Tocmai şi-a petrecut concediul alături de fiul pe care îl are cu Laurenţiu Reghecampf. Luca a avut-o alături şi pe noua lui iubită, Asiana Peng. Cu toţii s-au relaxat într-o staţiune exclusivistă situată la graniţa dintre Italia şi Austria. S-au cazat la un hotel de cinci stele din Tirol, unde preţurile sunt pe măsură. Resortul care are o vedere spectaculoasă la munţii Alpi reprezintă o oază de relaxare pentru bogaţii Europei.

Reclamă

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Reghecampf de Mariana Pfeiffer

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de fosta sa soţie.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’

Reclamă 4 / 0/3

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic„, spunea Anamaria Prodan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf
Diverse • 16 mart., 17:57
FOTO
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Cât de frumoasă este Mariana, la 56 de ani