Închide meniul
Foto

„Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne”. Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului escaladează

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 octombrie 2021, 10:16

Reclamă
„Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne”. Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului escaladează

Anamaria Prodan va divorţa

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan continuă războiul de la distanţă cu Laurenţiu Reghecampf. Agentul FIFA a venit cu noi amănunte din scandalul divorţului şi a vorbit despre implicarea copiilor în acest divorţ. Anamaria Prodan spune că nu îi putea exclude pe copii din această situaţie fără ieşire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

„Deci copiii mei, de când s-au nascut, nu a contat vârsta. Ei au participat la toate deciziile familiei. Poate multă lume care mă opreşte mă întreabă: Dar în acest divorţ răsunător de ce copiii au fost implicaţi? Copiii au fost implicaţi pentru că aşa am crescut eu în familia mea, au participat de când au deschis ochii la orice s-a discutat în familia mea. Dar orice.

Este, poate, ciudat pentru unii, dar eu am considerat ca numai noi, familia, suntem un cerc închis unde fiecare are o idee. Şi, drept dovadă, şi deciziile despre divorţ şi deciziile despre foarte multe lucruri pe care le-am făcut în ultima perioadă le-am luat cu copiii mei”, a spus Anamaria Prodan, conform romaniatv.net.

Noi dezvăluiri ale Anamariei Prodan

Anamaria Prodan nu a mai suportat derapajele lui Laurenţiu Reghecampf. Aventura antrenorului cu Corina şi faptul că aceasta urmează să-i dăruiască un copil peste aproximativ şase luni a scos-o din sărite pe vedetă. „Noi am încercat foarte tare şi dumnevoastră aţi văzut că mult timp am vorbit la superlativ şi chiar şi în faţa probelor găseam foarte multe explicaţii, tocmai din respect pentru sotul meu şi din respect pentru familia şi copiii mei. Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Nu ştim. Probabil nu o să aflăm niciodata motivele pentru care a făcut aceste greşeli uluitoare. Sper să-i fie foarte bine. Îmi doresc şi ne rugăm pentru el să-i fie foarte bine”, a continuat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îl compătimeşte pe Laurenţiu Reghecampf. Spune că speră ca antrenorul să-şi revină, dar nu mai este de acord cu această situaţie. „Noi suntem o familie de… nu neaparat de habodnici, dar de oameni cu frică de Dumnezeu şi cu dragoste de Dumnezeu uluitoare şi primul lucru în rugăciunea noastra este Laurenţiu, să-l ajute Dumnezeu să treaca cu bine peste perioada asta şi să-i fie foarte bine. Pentru că eu consider că dacă lui îi este bine şi copilului lui îi este bine.

Reclamă

Astea sunt nişte lucruri pe care la fel… never say never. Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători, şi de oameni foarte serioşi şi foarte laudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări… niciodata în mocirlă. Si în momentul ăsta suntem trasi cumva, fara voia noastra, in ceva oribil, de aia încercăm să iesim, să respiram aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și