Închide meniul

Figura uriașă din lumea interlopă la înmormântarea căruia au fost prezenți Mafia Siciliană, Yakuza și bikeri deși era pandemie!

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 12:38

Figura uriașă din lumea interlopă la înmormântarea căruia au fost prezenți Mafia Siciliană, Yakuza și bikeri deși era pandemie!

Facebook

Roland Tan

    Roland Tan era o figură importantă pe piața traficului de droguri. Acesta avea 72 de ani și a murit de stop cardiac, acasă în Copenhaga. Tan era căutat de autoritățile din Singapore de mai bine de 50 de ani, pentru mai multe crime pe care sindicatul condus de el le-a făcut.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Bărbatul construise o rețea de trafic de droguri cu ramificații în Europa, Australia și Asia, și s-a mutat din 1984 în Danemarca, pentru a fugi de mandatele emise pe numele său, deși o perioadă s-a ascuns, fiind căutat de asasini.

    La înmormântarea lui Tan au venit reprezentanți ai Mafiei Siciliene, ai Yakuzei (Mafia Japoneză), a mai multor bande de motocicliști ca Hells Angels sau Banditos, dar și alte grupări interlope, semn că bărbatul era extrem de respectat în cercurile înalte ale lumii mafiote.

    Reclamă

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    Nuţu Cămătaru îl împrumuta cu bani pe Gigi Becali
    Diverse • 15 dec., 13:00
    „L-am ţinut cu bani şi cu şmecherie!”. Nuţu Cămătaru l-a dat de gol pe Gigi Becali. Împrumuturi de sute de mii de euro!
    Relație periculoasă! Cu ce interlop periculos s-a văzut la pușcărie sora lui Conor McGregor
    FIGHT • 6 ian., 15:35
    FOTO
    Relație periculoasă! Cu ce interlop periculos s-a văzut la pușcărie sora lui Conor McGregor
    Diverse • 21 nov., 15:24
    Decizie incredibilă luată în cazul interlopului Dasaev, acuzat că a înjunghiat două persoane la o terasă. Mutare de ultimă oră
    Michael Franzese
    Diverse • 21 iul., 13:49
    Ce s-a întâmplat când un gardian din închisoare i-a aruncat o biblie în celulă unui șef al Mafiei!
    Diverse • 14 iul., 6:48
    Cum au ajuns 8 interlopi să primească ”fonduri COVID-19” în valoare de 45.000 de euro de la stat!