Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan a dat cărțile pe față la finalul anului: „Asta am învățat în 2022!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2022, 17:12

Fiica Anamariei Prodan a dat cărțile pe față la finalul anului: „Asta am învățat în 2022!”

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a uluit fanii la sala de fitness

Sarah Dumitrescu are 23 de ani / Captură Kanal D

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a spus care este cel mai de preț lucru pe care l-a învățat în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a împărtășit cu fanii învățura cu care s-a ales după experiențele trăite în 2022. Tânăra de 22 de ani a învățat să fie independentă și să nu conteze pe nimeni. A înțeles că până și cei mai apropiați prieteni se pot schimba.

Fiica Anamariei Prodan, cel mai de preț lucru învățat în 2022

„2022 m-a învățat că toată lumea se poate schimba dintr-o dată, indiferent de cât de apropiați sunteți!”, a scris Sarah Dumitrescu, pe Instagram.

Instagram Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, mărturii despre cele mai grele momente

Sarah spune că de multe ori îi este greu în momentul în care toate televiziunile vin la Anamaria Prodan să îi ia interviuri. Sarah, ca şi sora sa mai mare, Rebecca, este o persoană mai discretă.

„Câteodată mi-e greu, pentru că toată atenţia asta, şi luminile, şi camerele o trag de lângă mine (n.r. pe Anamaria Prodan). Dar mă bucur că avem viaţa pe care o avem. A încercat să ne dea cea mai frumoasă viaţă şi chiar asta a făcut. Îmi iubesc viaţa”, s-a confesat Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan.

Reclamă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu are 22 de ani şi a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și