Închide meniul
Foto

„Arăt perfect!”. Cum a putut reacționa fiica Anamariei Prodan când a fost întrebată dacă a suferit operații estetice

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2022, 9:54

„Arăt perfect!”. Cum a putut reacționa fiica Anamariei Prodan când a fost întrebată dacă a suferit operații estetice

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, neagă că ar fi suferit operații estetice

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Colaj Instagram

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu are 22 de ani şi a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care astăzi împlinește 50 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah, care joacă baschet la Cal Poly Mustangs, a avut o apriție spectaculoasă. Tânăra asigură că nu a apelat niciodată la medicul estetician.

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, neagă că ar fi suferit operații estetice

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de „întinerire”.

Îmi e frice de ace. Nu îmi fac nimic la față. Îmi fac numai conturing și vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfățișarea mea. Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine să trăiești bine.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se fac, după părerea mea, operații estetice că-ți spune unul și altul. Sau mai rău ‘fac și eu să arăt ca nu știu ce vedetă’. O prostie. Femeile fără personalitate vor să arate la fel că mai știu eu cine. Dacă te uiți prin cafenele, la mese, seamănă toate între ele. Habar nu ai când saluți dacă le-ai mai salutat și acum 5 minute. Penibile„, spunea Anamaria Prodan în urmă cu trei ani.

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Agentul de jucători mai are doi copii, pe Rebecca Dumitrescu și pe Laurențiu Reghecampf Jr. (poreclit Bebeto).

Anamaria Prodan, petrecere cu maneliști și lăutari

Anamaria Prodan a organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale au apărut imagini de senzație de la cheful cu 300 de invitați.

Anamaria a trecut peste scandalul uriaș cu Laurențiu Reghecampf și a organizat o petrecere colosală într-un local din București. Și-a sărbătorit în avans ziua de naștere.

Muzica a fost asigurată de maneliști și lăutari renumiți din România, în prim-plan cu Tzanca Uraganu și Jean de la Craiova.

Reclamă

Sexy-impresara a invitat 300 de oameni la petrecere, iar atmosfera a fost electrizantă. Prodan a postat în mediul online mai multe videoclipuri în timp ce cânta, dansa și se distra alături de invitați și lăutari, pe ritmuri orientale (Vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Îmi doresc sănătate cu carul ca să-mi pot crește copiii, să-i văd la casele lor, în familiile lor. Îmi doresc să-mi văd copiii pe culmile gloriei. Îmi doresc să-mi cresc nepoții frumos, să învăț să-i cresc mari și frumoși ca să ajungă oameni destoinici.

Îmi doresc să fiu fericită cum sunt azi cu cei care azi sunt lângă mine! Dumnezeu mi-a dat înapoi în această perioadă înzecit de mult. Mai mult decât am cerut sau am sperat!”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată anterior.

Recomandări
  • Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan
  • Ce a spus tânăra de 22 de ani când a fost întrebată dacă a suferit operaţii estetice

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și