Închide meniul
Foto

Fiica bărbatului căruia Cristi Borcea i-a distrus a doua căsnicie, apariție de senzație. Cum a ajuns să arate tânăra care, la 20 de ani, are mai multe operații estetice

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 16:27

Ioana Boureanu

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, arată uimitor

Ioana Boureanu, mesaj controversat / Colaj Insagram

  • Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu
  • Imagini spectaculoase cu tânăra de 20 de ani

Ioana are 20 de ani, dar deja a trecut prin cabinetul medicului estetician. Prima operație ar fi făcut-o de îndată ce a împlinit 18 ani, anunța viva.ro. Și-a mărit de mai multe ori buzele și a suferit transformări vizibile. Pare a fi mulțumită cu rezultatul acestora și pozează provocator, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Boureanu a făcut mai multe operații estetice

Ioana Boureanu şi-a încântat fanii

Cristian Boureanu se poate mândri cu fiica lui din prima căsătorie. Chiar dacă și-ar fi dorit să își urmeze studiile în afara țării, Ioana a acceptat să fie studentă în București, la SNSPA. Este învățată cu luxul și poartă bijuterii care costă o avere. În toamna anului trecut a fost văzută purtând cercei cu diamante care costă cel puţin 5.000 de euro, în timp ce una dintre brăţările ei valora minimum 10.000 de euro. S-a afișat şi cu alte accesorii cu valori cuprinse între 1.500 şi 2.400 de euro.

Împătimită a sporturilor de iarnă, Ioana a ales să îşi petreacă vacanța în una dintre cele mai exclusiviste staţiuni din Europa. A încheiat anul 2021 în Alpii francezi, la Meribel Mottaret. A făcut mai multe imagini pe marginea pârtiei, care au fost extrem de apreciat.

Reclamă

Ioana Boureanu are cu numai patru ani mai puţin decât cea care a fost aproape să îi devină mamă vitregă. Cristi Boureanu a fost la un pas să ajungă pentru a treia oară la altar. Pandemia l-a împiedicat inițial, iar când își făcea ultimele planuri de nuntă s-a despărţit de Laura Dincă.

Citește și:

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica (n.r. pe Ioana Boureanu) până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut„, a recunoscut Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”