Închide meniul
Foto

Fiica bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea se dă în spectacol. Bijuteriile pe care le poartă în fiecare zi costă o avere!

Publicat: 12 septembrie 2021, 16:59

Ioana Boureanu a plătit o avere pe bijuterii

Ioana Boureanu este fiica lui Cristi Boureanu

Colaj Instagram / Hepta

  • Cristian Boureanu s-a despărţit de Laura Dincă
  • Câţi bani a plătit pe bijuterii Ioana Boureanu

Cristian Boureanu a rămas din nou singur, dar se poate mândri cu fiica lui din prima căsătorie, care este de o frumuseţe ieşită din comun. Ioana Boureanu are 20 de ani şi a recunoscut că a suferit deja o operaţie de mărire a buzelor. Studentă la SNSPA, tânăra s-a învăţat deja cu luxul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Boureanu poartă bijuterii care costă o avere

Ioana este răsfăţată de părinţii ei şi nu se mulţumeşte cu puţin. Potrivit evz.ro, aceasta poartă mereu haine de la cele mai mari case de modă şi are apariţii spectaculoase. Cerceii cu diamante cu care se afişează costă cel puţin 5.000 de euro, în timp ce una dintre brăţările cu care îşi încântă fanii are o valoare de minimum 10.000 de euro. Are şi alte accesorii cuprinse între 1.500 şi 2.400 de euro.

Din calculele făcute de sursa citată, apariţiile costisitoare ale Ioanei Boureanu depăşesc suma de 16.500 de euro. Ea nu se sfieşte să posteze mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale, după cum se poate observa în galeria foto. De altfel, adolescenta are cu numai patru ani mai puţin decât cea care a fost aproape să îi devină mamă vitregă.

Reclamă

Cristi Boureanu a fost aproape să ajungă pentru a treia oară la altar. Pandemia l-a împiedicat, iar când făcea ultimele planuri de nuntă s-a despărţit de Laura Dincă.

Relația noastră nu mai funcționa. Cum era să ne căsătorim în august, să facem unul, doi copii, iar apoi, în doi sau trei ani să ajungem tot aici, să ne despărțim, să rămân singură cu copiii? Acum, într-un fel, e mai bine…”, a declarat Laura Dincă, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea: „Valentina Pelinel mi-a spus că nu poate trăi fără mine”

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni. Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”