Închide meniul
Foto

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, mai provocatoare ca niciodată! Melissa este de o frumuseţe uimitoare

Publicat: 11 august 2024, 17:18

Reclamă
Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, mai provocatoare ca niciodată! Melissa este de o frumuseţe uimitoare

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, mai provocatoare ca niciodată! Melissa este de o frumuseţe uimitoare

Melissa Borcea şi Cristi Borcea / Colaj Instagram

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, mai provocatoare ca niciodată. Frumoasa Melissa, fiica pe care Cristi Borcea o are din căsnicia cu Mihaela Borcea, se distrează de minune în vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa se distrează alături de prieteni şi întoarce toate privirile. Ţinuta provocatoare i-a făcut pe fanii săi să îi facă o serie de complimente. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU FIICA LUI CRISTI BORCEA ÎN GALERIA FOTO)

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, mai provocatoare ca niciodată

„Eşti foarte sexy”, în timp ce alţi utilizatori i-au postat o serie de inimioare.  Melissa este unul dintre cei nouă copii pe care îi are cunoscutul om de afaceri.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă
Reclamă 4

Ce relaţie poate să aibă Valentina Pelinel cu Melissa Borcea

Fiica din prima căsnicie a fostului patron de la Dinamo este studentă la o facultate din Statele Unite şi urmează să devină arhitect. Melissa locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro şi conduce o maşină spectaculoasă.

Valentina Pelinel a mărturisit că se înţelege de minune cu Melissa, dar şi cu ceilalţi copii pe care Cristi Borcea îi are din primele două mariaje.

Cu Melissa am creat o legătură specială încă de când ne-am cunoscut și aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm. Ea ne vizitează în țară, dar ne mai întâlnim și în alte locuri din lume, iar eu merg la Miami, unde studiază, împreună cu copiii. Să vezi cum e când ne întâlnim cu toții, ne trebuie un etaj de hotel sau o casă mare.

Reclamă

Melissei îi place să trăiască în America, la Miami, acolo unde și studiază. Din păcate, nu cred că se va întoarce vreodată în România, pentru că în SUA e ca peștele în apă. Când merg în vizită cu copiii acolo, Melissa și cu mine facem un super-program pentru ei; îi ducem la grădina zoologică, la terenurile publice de fotbal, la grădina botanică, la plajă, să se bălăcească, la restaurantele lor preferate, la Disney, Warner Bros Studios și la locurile de joacă. Programul în SUA e dedicat lor, copiilor noștri”, a declarat Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

LIVE VIDEOFamalicao – Benfica e ACUM, live în AntenaPLAY. Ploaie de goluri în Estoril – Santa Clara. Programul de duminică

20:13

LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 0-1. Alex Mitriță, gol de senzație! Duel tare în partea de sus a clasamentului

19:50

Clasamentul final pe medalii de la Jocurile Olimpice 2024! SUA, pe primul loc. România a terminat pe locul 23

19:33

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Bernd Storck, decizie radicală: „Avem reguli!”

19:22

Sabrina Ionescu a devenit campioană olimpică. Naţionala SUA a câştigat dramatic finala cu Franţa

19:17

FCU Craiova – Chindia Târgoviște 1-0! Oltenii lui Adrian Mititelu, prima victorie din Liga a 2-a

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și