Închide meniul
Foto

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea se distrează cu femeia care i-a provocat o dramă amoroasă mamei ei. Imagini surprinzătoare

Reclamă

Publicat: 18 ianuarie 2024, 8:58

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea se distrează cu femeia care i-a provocat o dramă amoroasă mamei ei. Imagini surprinzătoare

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea se distrează femeia care i-a provocat o dramă amoroasă mamei ei

Melissa Borcea şi Cristi Borcea / Colaj Instagram

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea s-a mutat definitiv în Miami și se distrează cu femeia care i-a provocat o dramă amoroasă mamei ei. Melissa Borcea are 20 de ani și este într-o relație excelentă cu cea de-a doua soție o milionarului român, Alina Vidican, dar și cu frații ei vitregi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea între 1988 și 2011 și are trei copii din acea căsnicie: Patrick, Melissa și Angelo. A divorțat pentru a ajunge la altar cu fostul fodomodel Alina Vidican.

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea se distrează cu femeia care i-a provocat o dramă amoroasă mamei ei

Melissa a trecut peste orice conflict dintre mama ei și cea care i-ar fi distrus căsnicia Mihaelei. Se afișează tot mai des cu Alina Vidican.

Chiar actualul soț al Alinei, milionarul brazilian Claude Senhoreti, a postat imagini (video AICI) din interiorul familiei. Melissa, care a suferit o transformare spectaculoasă în ultimii ani (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), a sărbătorit Revelionul alături de Alina Vidican.

Melissa Borcea este studentă la o facultate din Statele Unite şi urmează să devină arhitect. Nu mai are de gând să revină în România și să se ocupe de afacerile tatălui ei.

Reclamă

Cei din America, inclusiv Melissa, fiind acolo de la 13 ani, îmi e greu să o mai aduc în România. Dar cei care sunt aici, având o paletă largă de business-uri, au ce să conducă„, a spus Cristi Borcea într-un podcast.

Melissa Borcea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Alina Vidican

Anul trecut, Melissa a ales să îşi sărbătorească ziua de naştere alături de Alina Vidican şi de familia ei.

La petrecerea în care Melissa Borcea a sărbătorit împlinirea a 20 de ani a participat şi Claude Senhoreti, soţul Alinei Vidican, cât şi copiii acestuia din relaţiile anterioare. Relaţia dintre Melissa şi Alina Vidican este una extrem de strânsă, având în vedere imaginile postate. Melissa este ţinută în braţe de Alina Vidican, iar în poză apare şi micuţa Gloria, fata pe care Vidican o are cu Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Angelo Borcea, fratele geamăn al Melissei, a fost sărbătorit de Mihaela Borcea în Grecia. De altfel, chiar mama sa a dat detalii.

Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă.

Tatăl său l-a sărbătorit deja în București. Acum e cu mama. Eu îi voi face o petrecere surpriză. Și ceva bănuți, ca și cadou. Pentru că acum e mare. Noi vrem ca toți copiii noștri să aprecizeze fiecare lucru pe care-l primesc. Nu suntem chiar singuri aici. Am ales și un dress cod pentru această petrecere care trebuie respectat”, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și