Închide meniul
Foto

Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!

Publicat: 18 iunie 2024, 12:35

Reclamă
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!

Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani

Melissa Borcea este fiica din prima căsnicie a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram

Melissa Borcea, fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea, a împlinit 21 de ani. Tânăra care studiază în Statele Unite şi-a sărbătorit ziua de naştere în ţară, alături de fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa este unul dintre cei nouă copii pe care îi are cunoscutul om de afaceri. Ea a fost aşteptată cu tort de tatăl ei, dar şi de Valentina Pelinel şi de fraţii vitregi.

Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani

La mulţi ani, Melissa! Bine ai venit acasă! Te iubim„, a fost mesajul postat de actuala soţie a lui Cristi Borcea pe reţelele sociale.

Melissa (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS CU FIICA CEA MARE A LUI BORCEA) a reacţionat imediat şi a comentat cu un emoji care înfăţişează o inimă.

Şi mama ei, Mihaela Borcea, a avut o urare specială. Prima soţie a lui Cristi Borcea a fost copleşită de emoţii de ziua gemenilor Angelo şi Melissa.

Reclamă
Reclamă 4

Dragii mamei, astăzi la celebrarea vârstei de 21 de ani vă doresc să vă dublaţi fericirea, râsul şi dragostea! Să umpleţi inimile voastre cu bucurie, pace şi iubire în timp ce celebraţi un alt an de har divin în vieţile voastre.

La mulţi ani, dragii mei gemeni Angelo-Mihai & Antonia Melissa şi să vă amintiţi mereu că sunteţi binecuvântaţi de Dumnezeu cu sănătate şi cei dragi alături! Vă iubesc necondiţionat!„, a transmis Mihaela Borcea pe contul ei de Instagram. Ea a postat şi un colaj cu mai multe imagini rare din copilăria Melissei.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea)

Reclamă

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Ce relaţie poate să aibă Valentina Pelinel cu Melissa Borcea

Fiica din prima căsnicie a fostului patron de la Dinamo este studentă la o facultate din Statele Unite şi urmează să devină arhitect. Melissa locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro şi conduce o maşină spectaculoasă.

Valentina Pelinel a mărturisit că se înţelege de minune cu Melissa, dar şi cu ceilalţi copii pe care Cristi Borcea îi are din primele două mariaje.

Cu Melissa am creat o legătură specială încă de când ne-am cunoscut și aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm. Ea ne vizitează în țară, dar ne mai întâlnim și în alte locuri din lume, iar eu merg la Miami, unde studiază, împreună cu copiii. Să vezi cum e când ne întâlnim cu toții, ne trebuie un etaj de hotel sau o casă mare.

Melissei îi place să trăiască în America, la Miami, acolo unde și studiază. Din păcate, nu cred că se va întoarce vreodată în România, pentru că în SUA e ca peștele în apă. Când merg în vizită cu copiii acolo, Melissa și cu mine facem un super-program pentru ei; îi ducem la grădina zoologică, la terenurile publice de fotbal, la grădina botanică, la plajă, să se bălăcească, la restaurantele lor preferate, la Disney, Warner Bros Studios și la locurile de joacă. Programul în SUA e dedicat lor, copiilor noștri”, a declarat Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și