Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a ajuns pe mâinile medicului estetician. Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look

Publicat: 10 noiembrie 2023, 9:39

Reclamă
Fiica cea mică a Anamariei Prodan a ajuns pe mâinile medicului estetician. Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a ajuns pe mâinile medicului estetician

Sarah Dumitrescu, în timpul intervenţiei / Colaj Instagram

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a ajuns pe mâinile medicului estetician. Tânăra în vârstă de 23 de ani continuă să își surprindă urmăritorii de pe rețelele sociale. Baschetbalista campioanei României, Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, a postat mai multe fotografii dintr-o clinică medicală din București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah a suferit o transformare radicală de look şi a ajuns greu de recunoscut. Fiica fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu și-a schimbat culoarea părului. A renunțat la blondul cu care s-a afișat în ultimele luni și a ales să se vopsească șaten.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a ajuns pe mâinile medicului estetician

Sarah a apelat și la medicul estetician (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A urmat un tratament facial și a oferit un interviu înainte să înceapă procedurile.

(Ce te-a făcut să vii la noi?) O grămadă de prietene de-ale mele și-au făcut tratament aici și le-a arătat tenul superb. Am fost și eu foarte curioasă și am venit să încerc„, a declarat Sarah Dumitrescu.

Reclamă

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie pare că s-a răzgândit. În urmă cu un an anunțase că nici nu vrea să audă de operații estetice, la o vârstă atât de fragedă.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah are succes în carieră. Este pe primul loc în campionat cu Sepsi. A jucat în două meciuri și are o medie de 7 puncte, 4.5 recuperări și 2 pase decisive pe meci.

Anamaria Prodan mărturisea că Sarah a trecut prin trei operaţii la genunchi

Sarah Dumitrescu a participat, recent, la Jocurile Francofoniei-Kinsasha, alături de echipa naţională de baschet a României. Mama sa, Anamaria Prodan, s-a declarat foarte mândră de reuşitele fiicei sale.

Impresara a susţinut că fiica ei nu s-a lăsat învinsă, deşi cariera ei s-ar fi putut sfârşi într-un mod extrem de neplăcut. Anamaria Prodan a mai declarat că baschetbalista de 23 de ani a trecut cu brio peste cel mai dificil moment al vieţii ei.

Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul.

A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și